-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
restorasyon öğrencisi mimar
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben normalde istanbulda yaşıyorum bu sene üni son senem 2 yılık oldugu için köy gibi bir bölgede kampüs , burda iş olanagı aşırı derecede az nerdeyse imkansiz kafelerde çalışma derseniz 12 saatlik bir çalışmaya 25 - 30 Tl gibi saçma bir üçret teklif ediyorlar zorunlu kalınca yapılıyor ama . Gecen sene bir kafe devri almiştim gelirden bölüşüyorduk bu sene adam istemediği için ortada kaldım. Zamanım aslında bol net üstünden nasıl bir iş yapabilirim Makale gibi işlere bakiyorum devamlı iş cikmiyor hani 15 saat pc basında durma imkanım var ama ortam işine bakınca devamli bir iş bulamıyorum sizin önerceğiniz nasil bir iş olabilir yada yanına yardımcı arayan birileri varmi 1 yıl boyunca devamlı çalışabileçeğim . Destekcim yok arkamda birikmiş bir mevlada yok 1 ay sonra gidince anca burda 1-2 aylık ev kirasını ayarlamaya calısıyorum farklı işlerle uğrasıp sizlerin olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum her türlü yoruma acıgım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Ekmek aslanın ağzında kardeşim şu anda. Ne kadar istesek öneride bulunmak kolay değil. Her işin riski de var. Site açıp o makaleleri kendi sitene koy. Yükseleceğine inaniyorsan tek yapabileceğin o. Günlük sıcak para veren iş yok nette. Varsa da bilmiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**