-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bendede aynı sorun var ama bırakmak için bir neden bulamadım..Evlenince bırakmayı düşünüyorum.O zaman bir nedenim olacak.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ciğer Sigara
Muhabbeti iyi olmuş, konuya cuk oturmuş.
Geçen hafta Cuma günü gece saat 5 çeyrekte nefes alamadığım için panikle uyandım, boğazımda tıkanıklık ve ağzımda acı bi tat vardı. Akşamları 5te işten çıkar saat 8e kadar dışarda takılır 8den gece 2ye kadar odamda çalışır yada bilgisayar ile uğraşırım, bu süre zarfında 1 paket sigarayı farkına varmadan bitirdiğim olmuştur. Ama o gün o uyanışımda ki panik, ağzımın boğazımın hali, odanın o leş kokusu beni bi anda tiksindirdi lanet şeyden. O günün sabahında bu işe dur dedim..
Şimdi içmiyorum, Cuma günü tam 1 hafta olacak. Üstümden o kokuyu attım ve ufacık bir ot yumağına olan köleliğimden istifa ettim. Bağımlı olmama psikolojisi bana aşırı derecede özgüven verdi. Günde bir kere çok başım ağrırsa tek nefes sigara alıyorum, inanın ikincisini aldığımda midem bulanıyor ve leş tadı saatlerce ağzımdan gitmiyor.
Kararlılık+1
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-