lostyazilim
tr.link

BKM Express Hakkında

3 Mesajlar 599 Okunma
lstbozum
tr.link

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)
İnternetten baktım ama doyurucu bir içerik bulamadım. Bu sistem Paypal gibi bir şey mi? Ödemeler nasıl oluyor, bana gelen parayı nasıl çekiyorum, sadece kredi kartıyla kullanılabilen bir sistemi mi? Avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi verebilir misiniz?

I Love Yandex Money
wmaraci
reklam

bypangea bypangea Dert Etme Dua Et Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 204 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
BKM express sadece bir ödeme yöntemidir. Paypal ile benzer yanları olsa da hiçbir alakası yoktur. Şöyle düşünün 10 tane kredi kartınız var var ve hepsinin bilgilerini aklınızda tutmanız zor oluyor haliyle. Bu durumda tüm kartlarınızı BKM expresse kayıt ediyorsunuz. Ödeme yaparken BKM express i seçin sizi BKM sayfasına yönlendiriyor. Orada ödeme yapmak istediğiniz kartı seçiyorsunuz ve size gelen mobil onay kodu ile ödemeyi yapıyorsunuz. Bu ödeme yöntemi tüm kartları bir yerde topluyor bir nevin. Yani paypal gibi dışarıdan BKM express hesabına ödeme alamıyorsunuz. BKM express sadece bir aracılık sistemidir.

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

bypangea adlı üyeden alıntı

BKM express sadece bir ödeme yöntemidir. Paypal ile benzer yanları olsa da hiçbir alakası yoktur. Şöyle düşünün 10 tane kredi kartınız var var ve hepsinin bilgilerini aklınızda tutmanız zor oluyor haliyle. Bu durumda tüm kartlarınızı BKM expresse kayıt ediyorsunuz. Ödeme yaparken BKM express i seçin sizi BKM sayfasına yönlendiriyor. Orada ödeme yapmak istediğiniz kartı seçiyorsunuz ve size gelen mobil onay kodu ile ödemeyi yapıyorsunuz. Bu ödeme yöntemi tüm kartları bir yerde topluyor bir nevin. Yani paypal gibi dışarıdan BKM express hesabına ödeme alamıyorsunuz. BKM express sadece bir aracılık sistemidir.

Teşekkürler

I Love Yandex Money
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al