-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
BilMüh
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yazmak blogta da olsa biraz yeteneğe bakar.
Çoğu insan yazabilir ama ne bileyim yavaş yazar, az yazar vs...
Yazamadığı için üzülmekse şuna benziyor, ben neden güzel enstrüman çalamıyorum :)
Bir tekniği mi var ? Varsa söyleyin falan.
Herkes diyecektir tekniği var. Notaları var, bakıp çalarsın.
Evet doğru ama yetenek ve istek yoksa çok zorlanırsın.
cagri
Bu kez olacak!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
Ç** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Ben bir çok arkadaşın aksine müzikle birlikte yazabilme yeteneğine sahip değilim. Neler yazıyorum biliyor musun Erhan; Eleştireceklerimi, beğendiklerimi, merak ettiklerimi, hayatımın ilginç noktalarını, istediklerimi, elde ettiklerimi, arzu ettiklerimi...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Not almak fayda sağlıyor gerçekten. Aklınıza bir konu geldiği zaman o an yazmasanız bile konu başlığını not edin bir yere. Cep telefonu olur, bir kağıt parçası olur, bilgisayar olur. Sonra unutuluyor.
Ayrıca konu bulmak için çok kasmayın bence. Bazen internette gezerken hiç beklemediğiniz bir anda gördüğünüz bir haber/olay/cümle malzeme oluveriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Belli bir tekniğim yok aslında. Sadece hergün bloguma içerik girmek ve ziyaretçilere yeni şeyler sunmak zorunda hissediyorum kendimi. Gerisi geliyor.. :)
Replay
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç bişey yapmıyorum Güncel haber sitelerine bakıyorum, facebook'da dolaşıyorum sonra yazma ekranını açıyorum ben ona bakıyorum o bana bakıyor sonra bi cama bakıyorum tekrar oturuyorum hepsi 15 dk içinde sonra aklıma geliyor mutlaka :D gelmezse haber sitelerine bakıyorum yani mutlaka geliyor aklıma :D mesela burda olduğu gibi o kadar uzun yazdığım gibi :D :D
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Müzik işi tekniğini kullanırım ama çok değil. Daha çok, yazmaya başladıkça geliyor aklıma. Başka güzel fikirlerde varsa alayım, hoşuma gitti konu.