Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Bumerang Ödüllerine" girmeyi pek düşünmemiştim hala yetersiz olduğumun kanısındaydım ama 'şans'ımı deneyip başvuruda bulundum, ve kabul edildim. Şimdi ise oylama sürecindeyim.( Bloglama Zamanı: Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Bumerang Ödülleri"nde bende varım diyor!
:) ) Bu konu hakkında kısa bir makale hazırlayıp sizlere sunmak istedim. Sizlerinde görüşlerini bekliyorum.
Bumerang ödüllerine En Çalışkan Blog kategorisinde yer alıyorum.
Peki "En Çalışkan Blog" Nedir ?
- Hedef kitlesine uygun içerik zenginliği ve geniş arşivi ile dikkat çeken,
- Blog içeriklerini düzenli aralıklarla güncelleyen,
- Yazılarını video ve görsellerle zenginleştiren,
- Okuyucularına benzersiz ve özgün araştırmalar sunan,
- Özgün ve farklı anlatıma sahip bilgileri içeren siteleri kapsar.
- Bumerang Ödüllerinde Oy Nasıl Verilir ?
Bumerang Ödülleri'nin ilk aşaması olan SMS oylamasında kullanabileceğiniz oylama linki:
http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-odulleri/44041.htm
Linki tıkladığınızda yukarıdaki ekran karşınıza çıkacak bu aşamada;
1.Adım: "Telefon numaranızı" yazıp 'Doğrulama Kodu Gönder' butonuna basmak olacak.
2.Adım: Telefonunuza gelen 'Doğrulama Kodunu' ekranda gördüğünüz kutucuğa yazıp 'Oy ver' butonuna tıklamak olacak.
Not: Cep telefonunuz gizli tutulacak olup, toplu mesaj gönderimi için kullanılmayacaktır. Doğrulama kodu talebi tamamen ÜCRETSİZDİR.
Blogum "En Çalışkan Blog" kategorisinde yer alacağını tekrar hatırlattıktan sonra, bu ve diğer kategorileride yarışacak tüm adaylara bol şans diliyorum. Hak edenin kazanması dileğiyle. Herkese kolay gelsin..
Ek Olarak: Ek olarak: Son Oylama Tarihi : 11.11.2013'tür.