-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kılçık yine iyi. Benim boğazımda keklik kemiği kalmıştı artık nasıl bir açlıkla yediysem :) Şu ekmek örneği en etkili yöntem. Kılçığı zaten artık yukarıdan çıkartamazsın mecburen aşağı gidecek, sonra malum nereden çıkacağı. Yarına bir şey kalmaz diyorum. Ağrı hissetmen battığı yerdir. Acı hissetsen battığı yerde duruyor anlamına gelirdi.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
2 saat once uyandim baktım bu böyle olmuycak biraz uğraşayım dedim parmaklarimla kılçığın olduğu yere vurup öksürmeye başladım biraz zorladıktan sonra kılçık bu sefer ortalandı bende hemen ekmek yedim su içtim gitti çok şükür Allah kimseye göstermesin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yapmayın allah için ekmek, kör dalış yöntemi bunlar bu durumda tehlikeli faktörler zorlama ile kılçık damarı yırtabilir maksimum 10dk içinde baygınlık geçirirsiniz eğer kimse bulmazsa kan kaybından gidersiniz bi defa başımıza geldi ve kurtuldu karşınızdaki insan olduğunu unutmayın bi hata öldürür geçmiş olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşım geçmiş olsun.
Boğazda Balık keyfi Selfi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ismail03 adlı üyeden alıntı
Yapmayın allah için ekmek, kör dalış yöntemi bunlar bu durumda tehlikeli faktörler zorlama ile kılçık damarı yırtabilir maksimum 10dk içinde baygınlık geçirirsiniz eğer kimse bulmazsa kan kaybından gidersiniz bi defa başımıza geldi ve kurtuldu karşınızdaki insan olduğunu unutmayın bi hata öldürür geçmiş olsun
Teşekkurler
Teşekkurler
Ah hocam ah :/
Teşekkurler
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.