Sakarya’da, bonzai satıcısı olduğu ileri sürülen bir kişi kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldü. Grup, şahsı falakaya da yatırdı. Sizce bu şekilde bir cezalandırma doğru bir hareket mi?
Ben olsam da dayak atardım kardeşlerimizi öldürüyorlar onlar para mı düşünür insan bunları arabanın arkasına bağlayıp süründürcen sonra kendilerine içirtip ata dıdısı dıdısı yaptırcan töbe töbe
Ben olsam da dayak atardım kardeşlerimizi öldürüyorlar onlar para mı düşünür insan bunları arabanın arkasına bağlayıp süründürcen sonra kendilerine içirtip ata dıdısı dıdısı yaptırcan töbe töbe
Türkiye'nin Adaletine ve Polisine Güvenmenizi Öneririm ;)
Orada içki şişesi var. Büyük ihtimal onlarda uçmuş. İnsanları biz cezalandıracaksak, polis,adalet,avukat,hakim,jandarma ne için var? Polise ihbar etmek yeterlidir.
Videodan görüldüğünden olay çok farklı, o döven adamlar sandığınız kadar temiz insanlar değil. O adamı dövmelerinde ki sebep gençleri zehirlediği için değil rekabet çıkmaması için. Ercan ağabeyimiz "benimde adım da ercan benden mi aldın?" diyerek satıcı olduğu potunu kırıyor. (7:59 saniyeye bir bakın) Şu haberede bir göz gezdirin;
Ercan şimşek sakaryada namı yayılmış birisi(haberde öldürülen genç bu dövdükleri adam değil bu olay daha önceden olan bir olay bu arada. Öldürülen kişiyi görün) yani dayak yiyeninden tutun ercanına ve yanında ki adamlara kadar hepsi birbirini tanıyan aynı işin peşinde ki insanlar. O yüzden dayak yiyene küfür, döven adamlara övgü yağdırmayın...