-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
coder
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam yaşınız tecrübeniz nedir bilmiyorum, ama konular sevdiğiniz konularsa bence asla kayıp sayılmaz. site içeriği için kaç makale okudunuz, kaç arratırma yaptınız vs. vs. bunların hepsi sizin kazancınızdır. böyle düşünmek gerek.
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Vardır bir hayır diyelim hayırlısı olsun hakkımızda.
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeş başka para kazandığın bir iş varsa bence hiç uğraşma inan dünyanın en kötü mesleği bu akşama kadar pc nin kölesi olmuşuz sosyal hayat 0 gözler bozuk bel fıtık el uyuşuyor boyun fıtık saymakla bitmez.
Yinede umudunu yitirme başarılar dilerim sana
1 kişi bu mesajı beğendi.
Link
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
5+ seneden beri seo işi yapmaktayız.Profesyonel seo danışmanı arıyorsanuz yardımcı oluruz.
Deneme
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kartonweb adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kararın. ama bence şurda hata yapıyosunuz, bi site açmaya karar verip konu bulmaya uğraşana kadar, sevdiğiniz bir konu bulup, o konu üzerinde bi site açmaya karar vermek çok daha başarılı olacaktır bence. iyi çalışmalar herkese.
evet ben bu hatayı defalarca yaptım ama şimdi bi konu buldum isimi ona göre aldım ve iyide gidiyor henüz 10 tane yazı var ama hepsi özgün kendim yazıyorum başarılı olacagıma inanıyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.