Youtube'de öyle dolanırken rastgele bu kanala denk geldim.Film gibi izlettiriyor ve hayattan çok güzel bilgiler veriliyor.Sıradanlığın dışına çıkabilmek için uğraşan ve öğütlerle süslendiren bir kanal olmuş.Benim nedense çok hoşuma gitti.
Bu adam bu ülkede cidden bir şeyler yapan ve yaptıklarını başkalarına aynı şekilde aktaran nadir adamlardan. Adobe Premiere Dersleri sayesinde zamanında çok şey öğrendik. Kısa filmcilere de senelerce destek çıktı. En son steadycam projesi vardı.
Bazı insanlar için keşke bu ülkede doğmasa kimvbilir şimdi nerelerde olurdu denir. Bu adam Amerika'da doğsaydı şimdi milyon dolarlık yatırımlar alan şirketi vardı eminim.
Bu adam bu ülkede cidden bir şeyler yapan ve yaptıklarını başkalarına aynı şekilde aktaran nadir adamlardan. Adobe Premiere Dersleri sayesinde zamanında çok şey öğrendik. Kısa filmcilere de senelerce destek çıktı. En son steadycam projesi vardı.
Bazı insanlar için keşke bu ülkede doğmasa kimvbilir şimdi nerelerde olurdu denir. Bu adam Amerika'da doğsaydı şimdi milyon dolarlık yatırımlar alan şirketi vardı eminim.
5 bölümünü de izledim gerçekten çok iyi fikirler üretiyorlar ve aynı zamanda eğleniyorlar. Deep app uygulaması bana da biraz özgün gelmedi ama genel olarak çok iyi hazırlanmış içeriklerdi.
Çalıştığım yazılım firmasında sabah 8.30 Akşam 19.00 Çalışıyoruz. Her yerde kamera var. Girdiğimiz tüm yerler loglanıp patrona raporlanıyor. Veri çalmayalım diye usb portları kapalı evden müzik bile getiremiyorum. Arge merkezi olduğu için parmak izi ile giriş çıkış yapıyoruz, helaya gittiğim bile raporlanıyor. Tüm haber , video , sosyal vb siteler engelli.
Can sıkıntısından buradaki konu dışı haberlerini okuyorum. Muhtemelen burda yaptıklarımda loglanıcak :D