Arkadaşlar sizden rica ediyorum bu tip yarışmaları izliyorsanız izlemeyin, izleyenlere de izletmeyin.
Kanalları da mümkünse açmayın. Bu yarışmalar ne biçim yarışmalar, insanları afedersiniz mal olarak görüyor.
Bunu izleyene hiç bir katkısı yokken hasbelkader yarışmaya katılanlarda bir güzel rezil oluyor.
Bu konu hakkında bir sürü şey yazılır çizilir de benim haddime değil kimin neyi izlediğine karışmak. Sadece rica ediyorum, izlemeyin.
bunların hepsi aynı değil mi hocam yahu, iyisi kötüsü mü var allahaşkına.
Hocam bu tür programların bir amacı var ve bu işi gerçekten iyi yapıyorlar.Toplumun belki de %80i bu programlarla yaşıyor.
Ha düzgün bir program var mı? Bilemiyorum.
Hocam bu tür programların bir amacı var ve bu işi gerçekten iyi yapıyorlar.Toplumun belki de %80i bu programlarla yaşıyor.
Ha düzgün bir program var mı? Bilemiyorum.
trt belgeseli bilmiyorum da trt hd de gayet iyi belgeseller olabiliyor bilimsel olsun hayvansal olsun. onun dışında bende pek bilmiyorum.
dizileri beğenmesem de zevktir izlenir derim kendimce. ama bu abuk subuk ne olduğu belirsiz yarışmaları izleyenleri görünce ben üzülüyorum vaktinizi nasıl bunlarla harcayabiliyorsunuz diye. sağolsun hiç bir sivil toplulukta ses çıkarmıyor bu düzene.
arabanın çarpıp öldürdüğü köpek kadar değeri yok insanların şu memlekette.
üzülüyorum kısacası...
trt belgeseli bilmiyorum da trt hd de gayet iyi belgeseller olabiliyor bilimsel olsun hayvansal olsun. onun dışında bende pek bilmiyorum.
dizileri beğenmesem de zevktir izlenir derim kendimce. ama bu abuk subuk ne olduğu belirsiz yarışmaları izleyenleri görünce ben üzülüyorum vaktinizi nasıl bunlarla harcayabiliyorsunuz diye. sağolsun hiç bir sivil toplulukta ses çıkarmıyor bu düzene.
arabanın çarpıp öldürdüğü köpek kadar değeri yok insanların şu memlekette.
üzülüyorum kısacası...
İnsanlar için üzülmeyin hocam,ben de bir süre öncesine kadar kafama takardım.Ama tüm bunlar kendi seçimleri.Bırakın isteyen istediği gibi hayatını sürdürsün.Düzelebileceğini de kısa vadede mümkün görmüyorum.
Benim salak olarak gördüğüm kitledir. Blogumu takip eden 10 kişiden 9 u izliyor olsa o 9 u da defolsun gitsin derdim. Böyle bir kitleden ziyaretçi edinmek bile acınası..
Benim salak olarak gördüğüm kitledir.
Blogumu takip eden 10 kişiden 9 u izliyor olsa o 9 u da defolsun gitsin derdim. Böyle bir kitleden ziyaretçi edinmek bile acınası..
hocam bence hakaret etmemek gerek. ne kadar beğenmesek de herkese saygı duymak zorundayız.