-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Unlu Mamüller
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba.
Benim blog sitem var.Ortalama 1 yildir aktif.Insanlarin reklamlardan para kazandigini görünce bende blog siteme popup reklam aldim.Aldim aldim da :D gel gör ki kazanc yerinde sayiyor kaplumbaga hizinda yol aliyor :( Öyle aman aman ziyaretci hitim falan yok.Bu islerde ustada degilim.Tam 1 haftadir gece gündüz ugrastim programlar denedim siteye hit yaptirdim nafile kazancim 3 dolar ancak oldu :D Bu isi bilende zaten SIR gibi sakliyor yöntemi.Velhasil oldugum yerde sayiyorum.Bu isin üstadi olan sizlerden yardim istiyorum.Lütfen bana bir yol gösterin.Günlük 5-10 dolar nasil kazanirim bu reklam isinden.Kazanan kisiler hangi programlari kullaniyorlar veya ne yapiyorlar?
Lütfen rica ediyorum bi yardim edin.
Saygilar iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bu işin herhangi bir programı filan yok! Tamamen emeğinize bağlı... Günlük 5 - 10 dolardan bahsediyorsunuz. Bunun için doğal hite ve tamamen oturmuş kullanıcılarınıza ihtiyacınız var. Bu arada bu site ile kazanmanız çok zor. Kolay gelsin...
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bu pop-up reklamlar ile fazla kazanmayı beklemeyin. Nereye basarsam reklam çıkıyor karşıma. İçeriklere bakmadan kapattım