Merhaba sosyal medyada yerli yabanci elimi nereye atsam cok kisa bir zaman diliminde fenomen oluyorum reklam gelirleri link satisi vs.. harici sizce bu kitleleri daha başka nasıl kullanabilirim.

Global fenomen yabanci sayfalarim var mesela Bu sayfalara global anlamda nasil kullanip gelir saglayabilirim. Yabanci bir site açsam su an en az günde 1k 2k hit gelebilecek potansiyel var ilgi yogun kitle beni seviyor.

Global anlamda reklam gelirleri hatrı sayılır bir meblağ bırakıyor gerçi reklam başına 150 200 dolar alıyorum en az bunu tl ye cevirince iyi meblaglar elde ediliyor.

Bunun harici yerli sayfalar da var bu sayfalara tshirt bir takim baska ürünler satmayi vs.. dusunuyorum. Turk site acsam 2k 3k 4k hit gelir lakin gelirler az gelir diye ugrasmiyorum.

HA BİDE dev bir konu açsam sosyal medyadan ekmek yemek isteyen arkadaşlara danısmanlik yapsam kendi tecrübelerimle geçmişimde yaptığım işlerle vs.. ticari anlamda sizce bunun da getirisi olur mu?


Sizce başka neler yapabilirim. El atmadigim mecra kalmadi aklinizda populer baska sosyal medya varsa onu da yazabilirsiniz orada da fenomen olayim :)
Su an kullandiklarim
Pinterest
Tumblr
Instagram
Twitter
Facebook
We heart it
Vs..

Edit: Sayfa kasıp satmayi da dusundum fakat inanın inanilmaz kaliteli sayfalar isimleri birer marka kivaminda benden sonra alacak kisi berbat eder diye sayfayı satmaya kıyamıyorum.

Satma işi olmaz kesinlikle yani.