lostyazilim
tr.link

Bu Kuş Hakkında Yardım

24 Mesajlar 2.327 Okunma
lstbozum
tr.link

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Evladım gibi bakardım ben de muhabbet kuşlarıma ölünce çok koyuyor insana hocam 1 hafta ağlayıp 1 ay yas tuttuğumu bilirim. Çok güzel zeki sevecen hayvanlar fakat çok çabuk hastalanabiliyorlar. Bir köpek kedi gibi değiller cok narin bakılmaları gerekiyor.

En son kuşumu geçen sene kaybettim 7 yaşındaydı vallahi kendime gelemedim bakın bu konuyu gördüm yine kötü oldum.

Bu arada evcil hayvan alanlara bunu da söyliyeyim bakamiyorsaniz almayın. Yazık onlar da bir can insan gibi her şeyini gidermek zorundasınız. Benim kuşumun kafesinin kapısı acıktı canı isteyince girer canı isteyince çıkardı. Evdekiler biliyor ya kuşum rahatsızken kaç gece sabahladım... felçti benim kuşum da 1 hafta yaşamaz dediler 4 ay yaşadı sevgi ile ellerimde yüzüme bakarken gözlerini kapayıp öldü. Yoldaşım canım asla unutmam. Bizi biz yapan insanı insan yapan bu sevgidir. Merhamettir.

wmaraci
reklam

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)

impjix adlı üyeden alıntı

1.5 yıl yaşadı demek sizde. Tatlı bişeye benziyor

Çok hemde ya

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Evladım gibi bakardım ben de muhabbet kuşlarıma ölünce çok koyuyor insana hocam 1 hafta ağlayıp 1 ay yas tuttuğumu bilirim. Çok güzel zeki sevecen hayvanlar fakat çok çabuk hastalanabiliyorlar. Bir köpek kedi gibi değiller cok narin bakılmaları gerekiyor.

En son kuşumu geçen sene kaybettim 7 yaşındaydı vallahi kendime gelemedim bakın bu konuyu gördüm yine kötü oldum.

Bu arada evcil hayvan alanlara bunu da söyliyeyim bakamiyorsaniz almayın. Yazık onlar da bir can insan gibi her şeyini gidermek zorundasınız. Benim kuşumun kafesinin kapısı acıktı canı isteyince girer canı isteyince çıkardı. Evdekiler biliyor ya kuşum rahatsızken kaç gece sabahladım... felçti benim kuşum da 1 hafta yaşamaz dediler 4 ay yaşadı sevgi ile ellerimde yüzüme bakarken gözlerini kapayıp öldü. Yoldaşım canım asla unutmam. Bizi biz yapan insanı insan yapan bu sevgidir. Merhamettir.

Hocam bende 6 ay olmasına rağmen dün sesini duydum bir videomda, gözümün önünde canlandı. Az ısırmadı elimi ama çok tatlı birşeydi ya

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
O ısırmaları rahatsız olduklarından korkudan veya size alışmadığindan oluyor. Benim kuşlarım kulağımla oynarken bile incitmemek için isırıyormuş gibi yapıp kemirmeye çalışırlardı

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al