-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Çok merak ediyorum nereye varmaya çalışıyorlar ya günlerdir interneti sansürlemekle youtube erişim yok final haftası geldi ders çalışamıyorum matematik için tek kaynağım youtubede öğretmenlerin kaynakları idi,iş desen bende ne google photosta videolar oynatılıyor nede google drivede bune abi 21. yüzyılda yapılacak iş mi bu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Browsec indirin hocam chrome için kullanın hepsine giriyor sitelerin erişim sıkıntı olmuyor. öyle bir ülkeyizki internete para verdigimiz halde kullanamıyoruz. *************'da sağolsun kitliyor neti bendede sorun vardı Browsec'le çözdüm rahatım zenmate bile engellendi düşünün artık vpn yasaklanıyor artık
alast4ir
http://enginonal.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk andan beri zenmate kullanıyorum zerre sıkıntı çekmedim, bu kadar kızacak birşey yok bunda .
Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Mevzu vatan ise, gerisi teferruattır.
Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Sosyal ağlar üzerinde çok fazla provokasyonlar yapılıyor. O yüzden böyle olması şu zorlu günler için en mantıklısı.
Ders çalışmak için farklı kaynaklar aramanız daha iyi olacaktır. 21.yüzyılda olsa terör devam ediyor.
Ufak bir tarayıcı eklentisi ile sorunu zaten çözebilirsiniz. Örneğin; TouchVPN gibi.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Ben engellemenin farkında bile olmadım sonradan öğrendim.Chromda Zenmate eklentisiyle sorunsuz erişebiliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci / Bilgisayar Mühendisl
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Betternet adında ücretsiz vpn servisi var.O programdan yararlanarak sitelere ulaşabilirsin.Arkadaş söylemiş malesef 21. yüzyıldayız ve terör hala devam ediyor.Ama çözümü interneti yavaşlatmakmı olmalı koskoca hükümet başka çözüm bulamıyormu orayıda tartışmak lazım.Teknoloji çağında bişeylere engel koyarak bişeylere yasak koyarak biyere varmayacağımızın artık farkında olmaları gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
mevzu vatansa gerisi teferruat deyipte işin kaçamak yolunu tavsiye etmeniz(bilmeniz) çok manidar geldi hocam zaten mesele halkını bu yollara başvurmak zorunda bırakmamak şahsen hiçbir işe yaradığını düşünmüyorum sansürün özgürlüğümü kısıtlamak dışında tartışmaya dönmesin iyi akşamlar bilgi için sağolun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Opera browser indirin, ücretsiz ve limitsiz olarak VPN servisi veriyor hazır durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim Sosyal medyalar üzerinden provakasyonlar yapılıyor adam bi tane video yayınlıyor türk askerleri yakıldı diye ortalık yıkılıyor bazı saflar gerçek ile sahteyi ayırt edemiyor o askerlerin videosu tamamen after effeckt yada farklı proğram ile yapılmış ama ortalığı birbirine kattı bu video.Ek olarak Buraya bu konuyu yazman saçmalık açıp kitaplardanda çalışabilirsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
İstatistikçi
-
-
Ad Soyad
E** Z**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
"YASAK" larla bugüne kadar hiçbir sorunun çözülebildiğini görmedim. Lakin internet kısıtlamayla vatan kurtuluyorsa tamamen indirsinler şarteli.
6 kişi bu mesajı beğendi.