-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Hocam sınavın basit olması bişey değiştirmez sınav basit olunca herkes yapıyor sıralama değişmiyor yani.
prestij
47003
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sözelci olarak bana oldukça zor geldi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeniyorsa bu sene girenlerin yenir hocam. Zor sınavlar ayırt edici olur, bilen yapar bilemeyen kalır. Kolay sınavlarda bilenle bilemeyenin çok farkı olmaz hatta o an yaptığı bir dikkat hatasıyla kendi kadar çalışmayan binlerce kişinin ardına düşebilir. Zor olması her zaman daha iyidir.
Ha ama sıralama açısından değişen bir şey olmaz o açıdan baktığımızda.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sınavın kolay-zor olması fazla fark yaratmaz. Sınav kolay olursa puan yüksek olur ama herkesin yüksek olur, sınav zor olursa puanlar düşük olur. Sizi üniversiteye sokacak olan puanlar değil, sıralamanızdır.
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sınava girdiniz mi bilmiyorum ama bence son dönemlerin en zor sınavıydı. Matematik soruları Türkçe sorusu gibiydi. Türkçe soruları kısa ama karışıktı. Din sorularını boş bırakmakmayan çok nadir bir kısım var. Ayrıca diğer arkadaşlarında dediği gibi. Kolay herkese kolay, zor herkese zor. Önemli olan puan değil sıralama.
think, move, design.
IG: furkanekmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Ciddi ciddi bu iki soruyu mu sormuşlar? hey gidi 6 sene önce analitik düzlemde basit fonksiyon soruları vardı onlarda zaman kaybettiğim için fende kimyaya bakamamıştım. kardeşimden de görüyorum eğitim sistemi çok basitleşti, çocuk yazılıya bile test ile hazırlanıyor tarih dersine. bizde 3 tane soru vardı, her soru "..... nedeni nedir, detayları ile açıklayınız" ile biterdi, edebiyat dersinde failatun falan ezberler dil anlatım sınavlarında kompozisyon + dilekçe yazardık. şimdi salla şıkkı tutarsa senindir oldu sistem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Bu sınava zor diyenler geçen seneki sınava girmemiş sanırım geçen seneki sınavla yerleştim bu seneki soruları çözdüm 100 küsur puan yüksek yaptım yani kusura bakmayın bu tür soruları yapamıyorsanız yerleşmeyin biryere okumayın