-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Teknik Ressam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaslar, kendi sitemi bizim wmaracının linkinden sorguladıgm zaman 160 tl degeri oldugunu görmekteym, adsensem war, okadar makaleye para ödedim, shelcisi var, yahu sermayeyi bile kurtarmıyo, boşuna mı kürek çekiyorum sizce? Hala masraf yapmalımıym? Ne kadar eder sizce?
Ek Olarak: imzamda bulunan site
Yener
www.manidar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Donanım ve güvenlik sistemleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne alaka hocam =)
Site satış ve alış da analizerin vermiş olduğu fiyatlar doğrultusunda mı satış gerçekleştiriliyor?
Fazla kulak asmayın o bölüme. Sitenin özgünlüğü, kullanıcısı ve geliri önemlidir. Bu kriterlere göre istemiş olduğunuz fiyatı verebilirsiniz, alan memnun satan memnun olduğu zaman fiyat paha biçilemez =)
İmzam da bulunan blog daha 2 aylık analizer bana diyorki, sitenin değeri 140 Türk Lirası, desemki birisine gel sana 140 Liraya bu siteyi satayım de get başımdan der. =)
Manidar.Net
tam1facia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
internet kafe işletmeciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Site alış satış sitenin içeriğine domain adına Pr değerine alexaya aylık kazancına göre v.s v.s değişir hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Domain yaşı, makale index, gösel index, video index durumu, dmoz benzeri kayıtları, alexa ve page rank değerleri.. Benim hiç kazancı olmayan siteme 8 milyar veriyo eski TL hesabıyla (bin TL yazmayı sevmiyorum hala) veren olsa durmam satarım :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Satmayı düşünürsen
iletişime geçiniz duruma göre değerendiririm. ayrıca siteyi kapatmayın. oyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız yine bilgim olsun tavsiyem çalışmaya devam edin.