lostyazilim
tr.link

Bu telefon nasıl ?

13 Mesajlar 1.950 Okunma
lstbozum
tr.link

parababasi parababasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek SEO Genius
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 206
  • Beğeniler 16 / 74
  • Ticaret 23, (%100)
telefon original kaçırma al, gelen maket telefonu burada paylaşırsın güler eğleniriz biz de :)

wmaraci
reklam

loadmaster loadmaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 25 / 67
  • Ticaret 15, (%100)
Linki incelememişsiniz sanırım.
Satıcı 4 senelik alibaba.com da gold üye, Yerinde tespit edilip
onaylanmış. Diğer model ve markalarda fiyatlar bundan çok daha yüksek, ödeme yapmadım daha satıcıya ucuzluğun nedenini de sordum. cevap bekliyorum.
Aynı siteden 10 dolara VR gözlük sipariş etmiştim geldi, aynısını burada yetkili ithalatçısı 170 TL ye satıyor. EMS ile çalışıyorlar, postacı kapıya kadar getirdi 20 günde.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

shateiel adlı üyeden alıntı

Orjinal hocam kaçırma bence. Biz hepimiz gerizekalıyız çünkü, yurt içinden alıyoruz telefonu.

Bakın anlamıyorsunuz sanırım. Yurt dışından sim kart takılabilen veya telsiz görevi gören iletişim cihazları sipariş verip gümrükten sokmak yasaktır. Usulsüzlüğü suçtur. Hepsiburadadan sipariş vermeye benzemez bu.

Bunun haricinde başınız ağrıyabilir. O telefonun imeisinin klon olup olmadığı belli olmaz. Dünyada nerede hangi suçlarda kullanıldığı bilinmez.

Her şeyden evvel sağlığınıza yazık (gerçi tırnak ucu kadar umrunuzda olacağını sanmıyorum ama). Ben diyim batarya patlama tehlikesi siz diyin SAR değeri.

Bunun haricinde 30 dolara eski dokunmatik renklı ekran 2.el nokia'ları anca alırsınız. Mantıklı geliyor mu o özellikler?

Forumda yine bir arkadaş benimle inatlaşıp "getirip sokucam gözüne o telefonu" diyeli 1 sene falan oldu. Yapmayın etmeyin. Paranıza zamanınıza aldığınız risklere yazık.

Not1: Ürünün gümrükte takılıp takılmaması ptt'ye, ücretli kargoya veya 30-40 dolarlık kargolara bağlı değildir.
Not2: Gümrük muafiyet ücreti 75 euro'dur.
NOT3: TELEFON GÜMRÜĞE TAKILMAZ. DİREK GÜMRÜKTEN GERİ GÖNDERİLİR.

Sahteliği konusunda katılıyorum ya sahtedir ya arızalı falandır, bahsedilen telefonu ister çin de ister tibette en az 5 katı fiyata babanızın oğluna satarsınız :)

Ama diğer şeylere katılmıyorum bu kadar büyütülecek bir şey yok, geçerse gelir geçmezse gelmez.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al