VNG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilisim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Bunu size neden anlatıyorum bilmiyorum ama içimden anlatmak geldi. Oldu bitti hep film sitelerine merak salmışımdır. Bir film teması beğendik. Belki ismini duymuşsunuzdur. Renklitema.com un yaptığı SineMax teması. Adamlara mail attık, skype den yazdık. ***.net ten mesaj attık ama bir türlü ulaşamadık. Mecburen Oz movie diye tema var. Kullananlar bilir. Bu temayı aldık. Şuan 1 haftadır kullanıyoruz. Fakat aklım hala renklite nin yaptigi SineMax ta kaldı. Kafam çok karışık. İçim eriyor valla temayı bulamadığım için. Adamlara hiç bi şekilde ulaşamıyorum. Sizce ne yapmalıym ben. Nasıl ulaşabilirim. Benim yerime sizde ulaşabilirmisiniz. Keske bir iletisim numarasi koysalardi. Fakat koymamislar. Caresiz kaldim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bu kadar abartma kardeşim. Aldığın tema da güzel bir temaya benziyor. Yok illa ki ben bu değişikliği yapacağım diyorsan Yıldız Film Scriptini al geç her ikisinden de üstün.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
erdemm98
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şekle fazla takılmayın, takılıp zamanınızı, enerjinizi boşa harcamayın. İçini doldurmaya bakın. Temayı ilerde yine değiştirirsiniz.
erdemm98
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence heves kaçıracak bir fark yok. Hevesinizi kaçırmayın. Wordpress mi, script mi, mybb mi smf diye başlayıp hangi tema, hangi logo diye devam eden çelişkiler insanı projeden soğutur. Siz kendinize güvenin ve sabırlı olarak yolunuza devam edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Çok da ahım şahım bir tema değilmiş :)
erdemm98
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence şu anki temayla devam edin 3-5 ay. Çok özellikli tema sizi daha çok uğraştırır. Kendi işinizi kendiniz zorlaştırıyorsunuz. Site tutacak mı tutmayacak mı onu bir görün. Sonra istediğiniz yeriyle oynarsınız, para harcarsınız. belkide 1 ay sonra kapanacak bir site için fazla derin düşünmeyin. (umarım kapanmaz)