-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Smmpanellerde ne zamandan beri sipariş iptali olmuyor acaba? Senelerdir kullanırım arkadaşlar bugüne kadar hangi panelde sipariş iptali istesem yapıldı takipçi gelmiyorsada iptal oldu bakiye geri geldi. Son 1.5 haftadır çoğu panelde bakiyem yandı adama diyorum takipçi gelmiyor 2 gün oldu iptal et siparişi yok biz iptal edemiyoruz bilmem ne öyle bir özellik hiç bir panelde yok diyip ne siparişi iptal ediyorlar ne bakiyeyi geri veriyorlar. Sipariş orda olduğu yerde duruyor. Resmen paranın üzerine yatıyorlar arkadaşlar başka bu şekilde sorunla karşılaşan oldumu ? Hizmet vermeden iptal edemiyoruz ayağına paranın üzerine yatmaya başladılar.
Ne güzel yöntem olmayan bozuk çalışmayan servisleri sanki varmış gibi gir sisteme adam inanıp bakiye yüklesin siteye sipariş versin sonra takipçi gelmesin iptal istesin sonra adama iptal edemiyoruz öyle bir yetkimiz yok hiç bir panelde iptal edilemez sipariş diyip hizmet sağlamadan paranın üzerine yat bedava para gelsin oturduğun yerden.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam piyasa coluk cocuk doldu eline telefon alan sosyalmedya uzmani oldu cekiyorlar apiyi 100tl ye script oda olmassa warez allahina kadar sosyal medya uzmani oluyorlar neden böyle kisilerden hizmet aliyorsunuz anlamiyorum yillardir bu piyasada olanlar var coluk cocuga paranizi heba etmeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
şahsen kötü bir durum panelde bile yoksa yapmıyorsan kendisi iptal etmesi gerek. Dediğiniz gibi sadece dolandırma amaçlı açılmış. Ben site açtıktan sonra mesela tanıdığım biri açtı. Dedim ne sitesi açtın instagram takipçi gönderme. tamamda nasıl yapacaksın diye sorunca dedi ücretsiz scripti zaten istersen üyenin instagramını bile çalabiliyon. Çocuk en az 20 tane hesap o script ile açıldı yüksek en az hepsi 20 k hesaplar çaldı. YAni herkes site açıp emek verme derdinde değil zaten vergisiz filan yapıldığı içinde tespit bile edemiyorsun.
Ayrıca hocam bi şey alacağınız zaman 5 fazla verin sağlam yerden alın.
Şahsen dol^andırıcılık çoğaldı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Evet hocam bu konuda haklisiniz. Ama SMM paneller API sistemi ile çalıştığı için ister istemez ana bayi iptal etmeden bizde iptal edemiyoruz. İş ana bayilerde bitiyor. Hızlı sağlam servis konulsa yada onlarda bize seri cevap verse hiç böyle bir sorun ile kimse karşılaşıp mağdur kalmayacak :(