Bu gün yeni bir sistem yapmaya başladım arkadaşlar bunuda sizinle paylaşmak istiyorum...

Basitce ne işeyarıyacagını anlatıyım..

Bildiginiz üzerek html tasarımların cogu panel olmadıgından dolayı kullanılamaz benim yapmaya başladıgım iş buna destekleyeci gibi bir sistem html tasarımlara panel eklemek gibi düşüne bilirsiniz ücretli vs.. dagıtmayı düşünmüyorum ücret siz olarak bittiginde inş herkezle paylaşcam..

Şuan 1 - 2 görüntüsünü göstermek istiyorum ( TASARIM KÖTÜ CÜNKÜ TAŞ CATLASA 10 DK ÜZERİNDE DURDUM ) bu tasarımlar html tasarımlarlada degiştirile bilecek...

Ayrıca AnaSayfa için yorum alanı oluşturdum bu alana yorum yapıla bilicek sql gerektirmiyor bundan dolayı cok daha avantajlı.. girilen yorumları ayrı bir sayfada kayıt ediyor ayrıca ve ip leride listeliyor bu şekilde güvenlikde saglanmış oluyor...

Sayfa Görünümü ( Tasarım cok cok degişcek tabiki ) :

Admin Girişi İçin Böyle bir alan ( Şifre güvenligi sorunsuz ) :

Birde Admin paneli ( Tasarım dedigim gibi fazla üzerinde durulmadı ) :

İçerik degiştirme sayfasını şuanda gösteremiyorum ve yorumları onlarda daha calışmadayım...

Gördügünüz gibi daha cok firmalar için kullanıla bilcek sistem gibi duruyor tabi bu daha ilk hali belki geliştiririm :) Tek kişi bukadar oluyor arkadaşlar...

Yorum atarsanız mutlu olurum...