Merhaba arkadaşlar iyi geceler bugün benim doğum günüm 17 yılı geride bırakmış bulunmaktayım. :) Web sektöründe 7 yıldır elimden geldiğinin daha fazlasını yaparak kendimi geliştirmeye devam ediyorum bir çok şeyi hata yaparak öğrendim.
Aslında bende hepimiz gibi küçük yaşlarda bir merak ile başladım ve birçoğumuzun olduğu gibi ilk sitem tr.gg idi :) Fakat benim başladığım yıllarda sektör böyle değildi. Şuanda 11 yaşındaki çocuklar bile grafik, seo, bilişim yani kısacası sektördeki tüm hizmetleri vermekteler bilinçsiz bir şekilde ve piyasayı öldürdüklerinin farkında bile değiller. Neyse bu konuyu fazla uzatmayayım diyeceklerimide biliyorsunuz zaten. :)
Bu zamana kadar bir çok girişimim oldu nerdeyse bunlardan hiçbirindede gözle görülür bir başarı sağladım sayılamaz ama pes etmedim arkadaşlar bir çok kişi hep küçümsedi olmaz olamaz dediler ve en yakınlarımdan annem babam akrabalarım bile bu sektörde benim arkamda durmadılar "İnternetten paramı kazanılır git düzgün bir işe gir sabahtan akşama kadar koltukta g** büyütüyorsun" tarzında cümleler söylediler. Eminim birçoğumuz aynı dertteler :) Kim ne derse desin asla aldırış etmeyin arkadaşlar siz hayallerinizin peşinden koşmaya devam edin asla yapamayacağınız bir projeniz olsa bile onu hep yapacağınıza inanarak ilk günkü hırsınız ile devam edin arkadaşlar. Daha uzun konuşmak isterdim fakat şimdi bu niye anlatıyor diyenler olacaktır illaki :) Diyeceklerim bu kadar arkadaşlar. Buraya azda olsa içimi döktüm rahatladım :) :)