-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Merhaba ;
Son zamanlarda resmen işler çocuk oyuncağına döndü,adam mesaj atıyor iş alımı için tamam diyoruz yarıb ödemeyi atacam yada şuan atıyorum düyor bende işimiz hızlı olsun diye pc de ön hazırlık yapıyorum son adam yazıyor ki tamam gerek yok ben öğrendim kararsızım diyor son zamanlarda başıma çok geldi bunun bir cezası yokmudur
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
olmaması lazım sonuçta adam vazgeçebilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet, vazgeçme hakkı var. Ama karşı tarafı da mağdur etmemek lazım tabii. Mağduriyetleri engellemenin yolu da ilk görüşmeden sonra eğer çalışmaya karar verilmiş ise bir miktar ön ödeme alıp sonra başlamak lazım çalışmaya.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Karikatürname adlı üyeden alıntı
Evet, vazgeçme hakkı var. Ama karşı tarafı da mağdur etmemek lazım tabii. Mağduriyetleri engellemenin yolu da ilk görüşmeden sonra eğer çalışmaya karar verilmiş ise bir miktar ön ödeme alıp sonra başlamak lazım çalışmaya.
Şimdi şöyle bir durum var hocam,
Adam sizinle tamam yapalım, çalışalım vs. diyebilir. Bu gayet normal bir durum lakin ön hazırlık yapmak işi alanın takdirindedir. Kendi başına karar alıp ön hazırlık yaptı ise karşı taraf vazgeçtiğinde suçu karşı tarafta değil, kendinde aramalı.
Devlet kanunlarında bile, kaç milyarlık ürün alsan bile 15 gün içerisinde vazgeçme gibi büyük bir nimet mevcut. Tüm bunlar göz önünde bulundurulmalı.
Nacizane fikrim, Karşı taraf ile görüşülmeli. Eğer ki iş yaptırma konusunda ciddi ise, ön hazırlıkların yapılabilmesi için ücretin yarısını ya da bir miktarını ödemesi talep edilmeli. Eğer ki bu ödemeyi kabul eder ve yaparsa ön hazırlıkları yapmalısınız. Ancak kişi kabul etmez ise ön hazırlık yapmadan beklemede kalmalısınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Neden cezası olsun ki? Siz de parayı almadan hazırlık yapmayın :)