-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WmAracı'nın kitlesini düşününce epey vardır sanırım :D Daha önceden kemik aldırmıştım. (2010 yılında) Ameliyattan sonra burnumun şekli değişti.Yani çöktü gibi biraz bozdu.Şimdi estetik olmayı düşünüyorum.Ama merak ettiğim bir konu var.
Burun şekline estetiği yapan doktor mu karar veriyor ? Yani yüzümüze uygun bir şekilde burun mu küçültülüyor ? Yoksa biz mi karar veriyoruz ? Atıyorum pc ortamında seçebiliyor muyuz ? Örneğim, saçma gelebilir :D Ama olmaz diye bir şey yok sonuçta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bilmiyorum ama benimde merak ettiğim sorular bunlar takipteyim 😅
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
M.D.
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Burun şeklinizi konsültasyon sırasında doktorunuz ile istişare ederek belirleyebilirsiniz. Ancak estetik yapacak doktoru seçerken mutlaka daha önceden yaptığı uygulamalara göz atın. Burun yüz simetrisine uygun bir şekilde tasarlanıyor. Burun şekillerine göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilmiyorum ama benimde merak ettiğim sorular bunlar takipteyim 😅
Hayırlara vesile oldum o zaman :D
Burun şeklinizi konsültasyon sırasında doktorunuz ile istişare ederek belirleyebilirsiniz. Ancak estetik yapacak doktoru seçerken mutlaka daha önceden yaptığı uygulamalara göz atın. Burun yüz simetrisine uygun bir şekilde tasarlanıyor. Burun şekillerine göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.
Bilgilendirme için teşekkürler :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Yaklasik 2 sene once oldum doktorumun ismi mete aksu ist nisantasinda muayenehanesi var ilk gittimde bir cihaz karsisina gecirip fotograflarimi cekmisti daha sonra pc uzerinden burnumda oynamalar yapti bunun gibi olacak dedi istersen daha sivri vs yapabilirim dedi gosteriyor önizleme olarak daha sonra zaten ameliyat oldum ve aynisi olmus pcdekinin 🤣