lostyazilim
tr.link

Canlı Yayın- Sizlere özel, mükemmel müzik ve muhabbet bizimde hakkımız

2 Mesajlar 465 Okunma
lstbozum
tr.link

sosyofikir sosyofikir WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 28.02.2012
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Mimar - Blogger
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad E** U**
    • Mesajlar 539
    • Beğeniler 92 / 58
    • Ticaret 8, (%100)
    Merhaba dostlarım,

Umarım herkes iyidir. Ben sosyofikir olarak sosyofikir.com sitemi genişleterek bir podcast te yapmak istedim. Başardım sosyofikir.com/podcast buradan ulaşabilirsiniz öncekilerle

Spreaker yardımı ile yayın yapacağım bu akşam saat [B]21.00 da başlayalım diyorum. [/B]

Herkes bunu kendi arkadaşlarınla paylaşsın güzel bir canlı yayın yapalım bu konu altından yayın linkini vereceğim.

sosyofikir.com/podcast-canli

Sizi neler bekliyor ?

Gerçekler, rock, slow (rock aşırı değildir duman teoman), bazen özgün müzikler bazen muhabbetler bu konuyu da konuşma konumuz yapalım diyorum buradan yayına katılabilirsiniz eğer yayına sesli olarak katılmak istiyorsanız yapmanız gereken sadece bir skype adresinizin olması. Sizi skype üzerinden sesli olarak arayacağız.

p.m

yayın yapalım diyorsanız lütfen ben katılırım yazın 21.00 da bu konuya gelin ve yayın başlasın herkesi davet edebilir ve yayına katılabilirsiniz. Çokta uzatmayalım zaten gelecek olan gelir.

not: yeterli sayıyı yakalayamazsak yayını yapmayacağız.
    [B]
    ÖNEMLİ OLAN HİT FALAN DEĞİL, TAKILMAK İSTEYEN KONUŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLARI BEKLERİZ.
    [/B]

Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
    wmaraci
    reklam

nokta nokta Kurumsal SEO Çözümleri Kullanıcı
    • Üyelik 14.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 40 / E
    • Meslek Web/Seo/ARGE
    • Konum Hatay
    • Ad Soyad O** C**
    • Mesajlar 2585
    • Beğeniler 758 / 758
    • Ticaret 15, (%93)
    Güzel fikir başarılar dilerim abicim :)

NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al