Çarşı köy okullarına yardım götürüyor. Malum önümüz kış ve kış erken geldi. Kimileri derme çatma okullarda kimileri de idare edecek okullarda eğitim görüyor. Yurt dışında Türk okulları açılacağına, Türkiye de okulları tamir edip yeni okullar açılması daha uygundur. Neyse fazla konudan sapmadan, Çarşı grubu köy okullarına Kırtasiye malzemesi ( Kitap, defter, kalem, çanta vb.)Giyecek ( ayakkabı, çorap, elbise, mont, eşofman takımları, atkı ve bere vb.) Oyuncak gibi ürünlerini ulaştırmayı hedeflemiş. Kesinlikle para kabul edilmiyor ve ürünlerin sıfır olmasını rica ediyorlar.

İlk hedefleri 10 okul, yardımlara göre sayı artacaktır.

Ayrıca organizasyon kapsamında kız çocuklarımız için (26 ila 32 arası ) erkek çocuklarımız için ( 27 ila 38 ) numaralarda botlara ve 6 ila 14 yaş arasındaki çocukların giyebileceği montlara ihtiyaç vardır.

Sadece sıfır ürünleri satın alın ve kargolayın. ( Kargo ücretini ödemeyi unutmayın.) Yardım edebilenler aşağıda iletişimi bilgilerinden görevlilere ulaşabilirler. Ayrıca Facebook etkinlik linki de BURASI.

İletişim Bilgileri

ADRES;
Örnek mahallesi Bestekar amir ateş cad.Bişgenler ap.no=5 dükkan no=2 Ataşehir/ İstanbul...

Alıcı ; Metin YILMAZ

Organizasyon irtibat numaraları==== 0535 472 52 67 --------- 0532 438 28 08 ----------- 0535 870 23 91-----------0534 719 41 95.

Bunlarda ilk yardım. Fenerbahçeli genç bir bayandan.

Not: Yardımın benimle bir ilgisi yoktur. Ancak elimden geldiği kadarıyla yardım edeceğim.