Bizden en çok talep ettiğiniz şeydi, biz de kulak verdik, Celal Şengör'ü kanalımıza davet ettik, memnuniyetle katılacağını söyledi. Şimdi size düşen, yayını olabildiğince etrafınızla paylaşmak, duyurmak ve hazırlık yapmak. Çünkü efsane bir canlı yayın olacak! :)
Evrim ağacı da demekki bura da :)
Net uzantılı domaininiz düştüğünde almaya ben teşvik etmiştim. Kesinlikle her yayını olduğu gibi bunu da izleyeceğiz. Elektron mikroskplarını olduğu gibi. Bence oluşumunuz inançlar ile kısıtlanmadan Devlet tarafından desteklenmeli. İnanan veya inanmayan herkes Bilim'e merak salmalı. Özellikle gençler tarafından. Bilim yanı sıra bilişim ve benzeri kitleler harekete geçirilerek bir birliktelik oluşturulmalı. Aa sen öcüsün, sen yanlışsın gibi algılar ile kişiler birbirlerinden ayrıştırılmamalı. Batıldan ayrılıp gerçeklere ve geleceğe odaklanmalıyız. Gelecek bilimde...
impjix ben sadece takipçileriyim. Konuyu açarken yazdığım yazı haklı olarak sanki ben evrimağacı'nın bir yöneticisiymişim gibi anlaşıldı sanırım. Yazı, youtube videosunun açıklamasıdır. Bir takipçi olarak konuyu wmaracı ve ***'da paylaşmak istedim sadece.
Bu fotograf hiçbişe ifade etmez.Caner Taslamanın kendisi bütün cemaatlere girdiğini onları dinlediğini kendisi söyledi zaten.Sen tutup şimdi Fethullah Gülenle fotografını atsan yine bişe ifade etmez.En basitinden Caner Taslaman,Celal Şengörü tartışmaya davet etti.Fakat yusuf yusuf olduğundan dolayı Celal Şengör kabul etmedi.