-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım / Programlama
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar yeni uyandım, uyurken arka arkaya 6 tane rüya gördüm ve hepsini net biçimde hatırlıyorum.İşin garibi ise uyanmak istiyorum hiçbir şekilde elimi kolumu hareket ettiremiyorum.Uyandığımı sandığımda başka bir rüyaya geçiyordum. Bu durum neyin nesidir, yaşayan oldu mu?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Daha önce böyle bir şey yaşamadım, çevremde yaşayan da duymadım hocam ama tek tavsiyem şu olabilir ;
saçma sapan dini şeyler araştırıp bunlardan korkmayın :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buna benzer rüyalar yaşamışlığım var. Bazen rüya ile gerçeği ayırt edemeyebiliyorum. Çok nadir tabi.
Bu yaşamış olduğun durumun üzerine inseption(başlangıç) filmini izlemeni öneririm.
Film daha lezzetli gelecektir.
Not: uykuya dalmadan önce son 24 saatini gözden geçirmeni öneririm. Neler izledin? Neler yedin? nerede uyudun? Saat kaçta uyudun? Neler okudun? Ve uyandıktan sonra yapacağın bir şeyler var mıydı aklında?
2. Not: Uyuduğun yer yakınlarında mezarlık, radyasyon, alıcı-verici, baz istasyonu, kalabalık ortam gibi etkenlerden birisi var mıydı?
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rüyalara amel edilmez hocam. Takmayın ve uyurken uyumadan önce okunması gereken duaları okuyun rahat bir şekilde uyursunuz bunu yapabildiğiniz kadar devam ettirin. Her zaman yapmak en iyisidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Dini hafife alıyorsunuz haberiniz olsun. Firavunda inanmamıştı.
6 kişi bu mesajı beğendi.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ