lostyazilim
tr.link

Çok tuhaf bir olay yaşadım.

17 Mesajlar 2.352 Okunma
acebozum
tr.link

KamilHanci KamilHanci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Tasarım / Programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** H**
  • Mesajlar 553
  • Beğeniler 29 / 172
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar yeni uyandım, uyurken arka arkaya 6 tane rüya gördüm ve hepsini net biçimde hatırlıyorum.İşin garibi ise uyanmak istiyorum hiçbir şekilde elimi kolumu hareket ettiremiyorum.Uyandığımı sandığımda başka bir rüyaya geçiyordum. Bu durum neyin nesidir, yaşayan oldu mu?
darknov4

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
webimgo

Backhoe Backhoe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)
Daha önce böyle bir şey yaşamadım, çevremde yaşayan da duymadım hocam ama tek tavsiyem şu olabilir ;

saçma sapan dini şeyler araştırıp bunlardan korkmayın :)
darknov4 joyned

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** H**
  • Mesajlar 553
  • Beğeniler 29 / 172
  • Ticaret 4, (%100)

Backhoe adlı üyeden alıntı

Daha önce böyle bir şey yaşamadım, çevremde yaşayan da duymadım hocam ama tek tavsiyem şu olabilir ;

saçma sapan dini şeyler araştırıp bunlardan korkmayın :)

Hocam dini bir mesele değil, inançlı biride değilim. Sanırım 2 gündür düzgün uyumuyorum bu yüzden oldu
Backhoe darknov4

kişi bu mesajı beğendi.

Backhoe Backhoe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)

KamilHanci adlı üyeden alıntı

Hocam dini bir mesele değil, inançlı biride değilim. Sanırım 2 gündür düzgün uyumuyorum bu yüzden oldu

Olabilir, üst üste çok uzun uykusuz kaldığım dönemlerde gözlerim açıkken bile halüsinasyonlar gördüğümü hatırlıyorum. Mesele dini bir mesele olamaz zaten hocam, ben sadece araştırırken denk geleceğinizi düşünerek takılmamanız adına belirtmek istedim.

wmaraci
wmaraci

SEBTURKA SEBTURKA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 140 / 141
  • Ticaret 0, (%0)
Buna benzer rüyalar yaşamışlığım var. Bazen rüya ile gerçeği ayırt edemeyebiliyorum. Çok nadir tabi.

Bu yaşamış olduğun durumun üzerine inseption(başlangıç) filmini izlemeni öneririm.

Film daha lezzetli gelecektir.

Not: uykuya dalmadan önce son 24 saatini gözden geçirmeni öneririm. Neler izledin? Neler yedin? nerede uyudun? Saat kaçta uyudun? Neler okudun? Ve uyandıktan sonra yapacağın bir şeyler var mıydı aklında?

2. Not: Uyuduğun yer yakınlarında mezarlık, radyasyon, alıcı-verici, baz istasyonu, kalabalık ortam gibi etkenlerden birisi var mıydı?

http://www.ilgikolik.com

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
Rüya kısmı değilde uyanamama olayını şimdilerde sık sık yaşıyorum. Uyku düzeni ile alakalıymış sanırım birde karabasan muhabbeti falan.

Linkteki olayı yaşadım son 3 4 ayda 4 kere falan oldu sanırım doktora gideceğim en sonunda.
https://mobile.donanimhaber.com/uyku-felci-geciriyorum-mutlaka-bakin-sizde-yasiyor-olabilirsiniz--12387042

joyned joyned WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ön muhasebeci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 797
  • Beğeniler 225 / 224
  • Ticaret 0, (%0)
Rüyalara amel edilmez hocam. Takmayın ve uyurken uyumadan önce okunması gereken duaları okuyun rahat bir şekilde uyursunuz bunu yapabildiğiniz kadar devam ettirin. Her zaman yapmak en iyisidir.

joyned joyned WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ön muhasebeci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 797
  • Beğeniler 225 / 224
  • Ticaret 0, (%0)

SEBTURKA adlı üyeden alıntı

Buna benzer rüyalar yaşamışlığım var. Bazen rüya ile gerçeği ayırt edemeyebiliyorum. Çok nadir tabi.

Bu yaşamış olduğun durumun üzerine inseption(başlangıç) filmini izlemeni öneririm.

Not: uykuya dalmadan önce son 24 saatini gözden geçirmeni öneririm. Neler izledin? Neler yedin? nerede uyudun? Saat kaçta uyudun? Neler okudun? Ve uyandıktan sonra yapacağın bir şeyler var mıydı aklında?

2. Not: Uyuduğun yer yakınlarında mezarlık, radyasyon, alıcı-verici, baz istasyonu, kalabalık ortam gibi etkenlerden birisi var mıydı?

Filmlere takılıp düşmüş gibisiniz.

• Üyelik 18.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** H**
  • Mesajlar 553
  • Beğeniler 29 / 172
  • Ticaret 4, (%100)

SEBTURKA adlı üyeden alıntı

darknov4 adlı üyeden alıntı

Rüya kısmı değilde uyanamama olayını şimdilerde sık sık yaşıyorum. Uyku düzeni ile alakalıymış sanırım birde karabasan muhabbeti falan.

Linkteki olayı yaşadım son 3 4 ayda 4 kere falan oldu sanırım doktora gideceğim en sonunda.
https://mobile.donanimhaber.com/uyku-felci-geciriyorum-mutlaka-bakin-sizde-yasiyor-olabilirsiniz--12387042

joyned adlı üyeden alıntı

Rüyalara amel edilmez hocam. Takmayın ve uyurken uyumadan önce okunması gereken duaları okuyun rahat bir şekilde uyursunuz bunu yapabildiğiniz kadar devam ettirin. Her zaman yapmak en iyisidir.

joyned adlı üyeden alıntı

Filmlere takılıp düşmüş gibisiniz.

2 gündür toplam 5 saat uyudum bu yüzden olmuş arkadaşlar ilginize teşekkürler

furkan021 furkan021 Zambak Ajans Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 136 / 138
  • Ticaret 11, (%100)
Dini hafife alıyorsunuz haberiniz olsun. Firavunda inanmamıştı.
ntka softwarencoder turion

kişi bu mesajı beğendi.

TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al