Orkun adlı üyeden alıntı

isouslerin mesajına ve konuyu açan arkadaşa olduğu gibi katılıyorum :)

Aynı fikirde insanlar görmek güzel.

grdiyan adlı üyeden alıntı

Bence genç arkadaşlar hayata bu çıtkırıldırımlıkla bakarlarsa profesyonel iş hayatlarında, yaşamlarında asla başarılı olamayacaklardır. Çünkü karşıların da her zaman onları pohpohlayan bir ağabeyleri, "şunu şöyle yap şekerim" diyen arkadaşları olmayacaktır.

Acı ama gerçektir ki; gün geldiğinde yaptığınız işi beğenmeyip, yeri geldiğinde size tekmeyi vurduğu gibi kapı dışarı edecek insanlarla beraber çalışacaksınız. O zaman da "aa ben küstüm,şevkim kırıldı bu işi bırakıyorum, köşeme çekileyim" mi diyeceksiniz yoksa daha iyisini, beğendirene kadar yapmaya mı uğraşacaksınız?

Bu sebeple, insanların beğenisine sunduğunuz bir çalışmanın biri tarafından beğenilmemesi sizin şevkinizin kırılmasına değil, azminizin çoğalmasına sebep olmalıdır. Birinin "beğenmedim" eleştirisine 2 sayfa yanıt yazana kadar çoktan bir diğer projenize başlamış olmanız, bence sizin için daha hayırlı olur...

Başında da yazdığım üzere, gün gelecek profesyonel hayata atılacaksınız. Yine gün gelecek inanın bu kadar eleştiriyi bile mumla arayacaksınız. O yüzden kırılmayın, darılmayın, incinmeyin...
İnanın sizler kadar yetenekli olmak isterdim.

Hocam, haklısınız ama bir de şu açıdan bakalım: Konuya olumsuz ve iğneleyici yorumlar yapanlar işveren değiller. Beğenmedim demeseler de şurasını beğenmedim, şöyle yapsan daha iyi olur sanki deseler bir şey mi kaybederler? Benim kızdığım nokta sadece eleştirmek için eleştirenler.

ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

emekle yapılan bir işin altına olumsuz yönlerini belirterek yorumların atılması taraftarıyım, bodoslama bir şekilde yapılan olumsuz yorum kişinin moralini bozar :)

Aynen katılıyorum.