lostyazilim

Deep Web Paranolmal Aktiviteler Cinler Seri Katiller Domain Lazım Önerisi Olan

18 Mesajlar 3.028 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

WM Dahisi WM Dahisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad Z** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba arkadaşlar benim özel ilgi alanım Deep Web Paranolmal Aktiviteler Seri Katiller vede cinler bunu yazarken bile odada yanlız olmadığımı biliyorum bir site açmayı planlıyorum nasıl bir domain seçmeliyim domain önerisi olan varmı ?

wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Bu gecenin özelliği nedir acaba ?

Bu foruma üye olduğum günden beri bu kadar çok tuhaf başlığı ilk kez görüyorum bu gece kaçıncı oldu sayamadım artık. İnci çıkarma mı yapıyor yoksa harbiden bir durum mu var ?

ssyazilim ssyazilim I'm retired from the NET! Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Industry Engineering
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 734
  • Beğeniler 106 / 213
  • Ticaret 8, (%100)
Odada yanınızda duranlara sorun onların bir fikri olabilir. Her türlü pisliğin döndüğü bir platform için öneri istiyorsunuz. İyice çivisi çıktı forumun, teknoloji web sistemleri hakkında haber okumak için bakıyoruz açılan konulara bak, davetiyeyle üyelik gelsede biraz rahat etsek ...
shateiel melankolia emekli64

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad Z** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 3, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Bu gecenin özelliği nedir acaba ?

Bu foruma üye olduğum günden beri bu kadar çok tuhaf başlığı ilk kez görüyorum bu gece kaçıncı oldu sayamadım artık. İnci çıkarma mı yapıyor yoksa harbiden bir durum mu var ?

hocam kendi yaşadığım bir olayı anlatım size köye gittik yazım gece tuvalete çıktım köy evi tuvalet dışarda bir baktım karşıda annem açık ve net görüyorum anne diye bağırdım içerden anneannem bağırdı annen içerde gel dedi gittim harbiden annem ordaydı bizzat başıma geldi

Ek Olarak:

ssyazilim adlı üyeden alıntı

Odada yanınızda duranlara sorun onların bir fikri olabilir. Her türlü pisliğin döndüğü bir platform için öneri istiyorsunuz. İyice çivisi çıktı forumun, teknoloji web sistemleri hakkında haber okumak için bakıyoruz açılan konulara bak, davetiyeyle üyelik gelsede biraz rahat etsek ...

tamam olur altı üstü domain fikri sorduk forumdan aforoz ettin

wmaraci
wmaraci

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
hocam bir besmele çekin yatın böyle şeylerden de ruh sağlığınız açısından uzak durun , benim tavsiyem budur faydalı konular olduğunu düşünmüyorum , tabi karar sizindir ,iyi geceler.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad Z** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 3, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

hocam bir besmele çekin yatın böyle şeylerden de ruh sağlığınız açısından uzak durun , benim tavsiyem budur faydalı konular olduğunu düşünmüyorum , tabi karar sizindir ,iyi geceler.

eyw hocam sizede iyi geceler

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

WM Dahisi adlı üyeden alıntı

hocam kendi yaşadığım bir olayı anlatım size köye gittik yazım gece tuvalete çıktım köy evi tuvalet dışarda bir baktım karşıda annem açık ve net görüyorum anne diye bağırdım içerden anneannem bağırdı annen içerde gel dedi gittim harbiden annem ordaydı bizzat başıma geldi

Anlattıkların doğru ise tedavi olman gerekir, bu işlerle ilgilenmeyi de acilen bırakmalısın.

Kötü niyetle ya da dalga geçmek için söylemiyorum, senin iyiliğin için söylüyorum. Ve yaşının da gerçekten 25 olduğunu varsayarak ...
melankolia emekli64

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad Z** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 3, (%100)

Anlattıkların doğru ise tedavi olman gerekir, bu işlerle ilgilenmeyi de acilen bırakmalısın.

Kötü niyetle ya da dalga geçmek için söylemiyorum, senin iyiliğin için söylüyorum. Ve yaşının da gerçekten 25 olduğunu varsayarak ...

hocam senelerdir köye gitmem dedem öldü cenazesine bile gitmedim korkudan biraz çekiniyorum aslında psikologa gitmeye. Ama gideceğim.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

ssyazilim adlı üyeden alıntı

Her türlü pislik ulaşabildiğimiz alanlarda da dönüyor :) kim neyi arıyorsa onu bulur . İlgilendiği alanı da paylaşmış . İsteği de web ile ilgili, hem öyle olmasaydı bile forum burası insanlar dertlerini sıkıntılarını düşüncelerini görüşlerini bir çok şeyi paylaşabilirler, konu dışı güncel gibi değişik kategoriler de var direk kötü algılamamak lazım bence iyi kötü bir iletişim mecrası burası

Arkadaşın bunu bizimle paylaşması kötü de olmadı aslında belki uyarıları ciddiye alır kendini bir gözden geçirir. Herkesin zevkleri ilgi alanları farklıdır fakat anlattıklarına bakılırsa bu ona zarar verir düzeye gelmiş

• Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad Z** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 3, (%100)

Her türlü pislik ulaşabildiğimiz alanlarda da dönüyor :) kim neyi arıyorsa onu bulur . İlgilendiği alanı da paylaşmış . İsteği de web ile ilgili, hem öyle olmasaydı bile forum burası insanlar dertlerini sıkıntılarını düşüncelerini görüşlerini bir çok şeyi paylaşabilirler, konu dışı güncel gibi değişik kategoriler de var direk kötü algılamamak lazım bence iyi kötü bir iletişim mecrası burası

Arkadaşın bunu bizimle paylaşması kötü de olmadı aslında belki uyarıları ciddiye alır kendini bir gözden geçirir. Herkesin zevkleri ilgi alanları farklıdır fakat anlattıklarına bakılırsa bu ona zarar verir düzeye gelmiş

sağ olun yani bu kadar ciddiye alacağım.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al