Çok kıymetli olan, bloglar arası bir yarışmadan söz etmek istiyorum. Deriza' nın organize ettiği bu yarışmada kaybeden yok arkadaşlar. Evet yanlış duymadınız, kaybedenin olmadığı bir etkinlikten bahsediyorum. Blogger dostu olan Deriza, bizlere verdiği bu değeri bir etkinliğe atfetmek suretiyle göstermek istiyor.

Yarışmaya katılan herkesin bir ödül sahibi olabileceğini ifade ettiğim etkinlikteki ödüller;

- Birinci olan bloga tablet bilgisayar,
- İkinci olan bloga unisex deri çanta,
- Üçüncü olan bloga bay/bayan deri çanta,
- Yarışmaya katılan tüm blog yazarlarına Deriza.com' dan 50 TL değerinde indirim çeki olarak belirtiliyor.

Deri Cüzdanım Vardı

İlk buluşmamızdı. Kız arkadaşımın yüzüne bakamıyordum bile. Önümdeki tabakta bulunan köftelerle oynayıp duruyordum, yiyecek halim mi vardı ki. Neyse ki arkadaşlarla gittiğimiz yemekte sıra hesabı ödemeye gelmişti. Adüsyonu getiren garsonun eline uzanan arkadaşımdan hızlı davranarak, cüzdanımı çıkarıp hesabı ödemeye kalkıştım. O da ne? Başından sonuna kadar itinayla hazırlandığım buluşmaya adeta köşelerinden fare yemiş gibi sırıtan bir cüzdan ile gitmiştim. Aman Allahım! Utanıyordum ancak kız arkadaşımın gözünden kaçmadığı gibi, şimdiki eşim olan bu bayanın ağzından da düşmüyorum hala.

Eşim deri cüzdanların daha uzun ömürlü olabileceğini, ayrıca daha spor, daha ergonomik, yenilikçi ve sıradışı cüzdanların bulunduğunu, dilersem özgün tasarımlara sahip deri bir cüzdan hediye edebileceğini söylediğinde, elbette ben de yeni bir cüzdan almanın zamanı geldiğini düşünmekteydim.

Sahiden de önceki yıllarda yer alan siyah ve kahverengi tonların ağırlıkta olmasına nazaran, 2014 ürünlerinin siyah ve kahverengi ürünlerden kopmadıkları gibi, farklı renklerde çeşitli deri cüzdanların piyasalarda ev sahipliği yaptığı söylenebilir.

Garnili Kahve Deri Cüzdan

Deri cüzdanların faklı özelliklerini sıraladığım ürünlerden biri olan Garnili kahve deri cüzdanı tanıtımını yapacağım sizlere arkadaşlar. Bu model deri cüzdanların, benim de sahibi olduğum eski klasik cüzdanlardan bağımsız olarak çift renge sahip olduğunu, ön kısımlarında ovalliklerin mevcut olduğunu gözlemleyebiliyoruz.

Hakiki dana derisinden imal edilen bu Garnili kahve deri cüzdanın yapımında birinci sınıf kaliteli derilerden faydalanılmış, üst düzey bir el işçiliği ürünlere aksettirilmiştir. Kahve deri cüzdanın iç kesimlerinde ise dört bölümden ibaret kartlarınızı ve kimlik vs. belgelerinizi yerleştirebileceğiniz kısımlar bulunmaktadır.

Yarışma hakkında detaylı bilgi almak ve yarışmaya katılmak için: http://deristyle.com/blog/deriza-sponsorlugunda-blogculara-ozel-odullu-yarisma-derizaileblogla/

Kaynak: http://www.cerezlerim.com/2014/03/garnili-kahve-deri-cuzdan-cok-begendim.html