-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Dershaneye gitmeyeyim mi? Hocam.
Başkan dolar dolar nereye kadar :D ama seni mi kıracağım falan dermişim :D
Escalous adlı üyeden alıntı
Benim dershaneye gidip barajı geçemeyen arkadaşlarım vardı gitmeyip geçende. İş kişide bitiyor. Emin ol derslerle ilgili videolar izleyip test çözüp konulara iyice çalışıp kendi çapında tekrar edersen ve istekli olursan alanında 10Kya girebilirsin.
Hocam gerçekten bir motivasyona ihtiyacım var evde oturupta ders çalışamıyorum bilgisayar beni içine çekiyor. Oturup sitelerle ilgilenesim geliyor. Hayatımı bir düzene sokmam gerekli.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dershaneye gidin bence.Eğer geçrekten merakınız varsa 4-5 saatinizi sadece yazılıma ayırın.Ama yok gitmem derseniz diğer yorumumu gözden geçirerek program yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Yazılım kursu - sağlam yazılım projesi - icraat - reklam - finished
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
KeremYknd adlı üyeden alıntı
Dershaneye gidin bence.Eğer geçrekten merakınız varsa 4-5 saatinizi sadece yazılıma ayırın.Ama yok gitmem derseniz diğer yorumumu gözden geçirerek program yapabilirsiniz.
Tabi ki yazılıma zaman ayırırım.
Keşke bu kadar basit olsa be hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence bir diploma olması iyi olur aslında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
KeremYknd Amacım o zaten Türkiye'nin olayını biliyorsunuz.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Diplomayla bir özel şirkette çalışırsan alabileceğin en güzel para: muhtemelen maximum 3000-5000 civarı olacaktır.
bu para çok güzel bir para. ama bunun olması için şans lazım o olmazsa uzun süre lazım.
Bu özel sektörde senin bir projeye yardımın %70 olacaksa bu yardımdan alacağın para %5 gibi bir rakam olacak.
Seni ve nicelerini kullanıp, sayenizde size verecekleri paranın katlarca fazlasını kazanacaklar, sizide tabiri caizse kendi malları gibi kullanacaklar.
Öte yandan kendin daha önce yapılmamış, yada çok profesyonelce yapılmamış birşeyi güzelce yaparsan, sağlam bir projeye imza atarsan, patentini alırsan ve bir şekilde reklamını yapabilirsen çok daha güzel birşey başarabilirsin.
Tabi ikinci yazdığım alttakine göre daha çok şans ve fikir gerektiriyor. Öte yandanda para gerektiriyor. Çünkü güzel bir proje yaparsan ülkemiz şartlarında sana destek çıkacaklarını çok düşünmüyorum, paran çok olmadığını düşündüğümden dolayı bu seçenek zor.
Okuyarakta tam olarak bir meslek sahibi olabileceğinin garantisi yok.
-----
Özetle hiçbirşeyin garantisi yok. En iyisi, sana verebileceğim en iyi tavsiye, ikisinide yap. Nasibin hangisiyde ilerleyen zamanlarda onunla ilgilenirsin allahın izniyle. Okulunada çalış.
Bak inanki çok zor değil. İnternette saatlerce takılabilirsin, oyun oynayabilirsin. 1 saatini ayır, alanın nedir bilmiyorum ama sayısalcıysan matematik çalış, sözelciysen edebiyat vs. çalış. sadece 1-1,5-2 saatini ayırman yeter.
Konuları yay bi şekilde, hatta bir test kitapçığı al, onun konularıyla ilgili adım adım yürü. Güzel bir test kitabı al, öğretmenlerinden yardım al müfredata uygun al. Hergün ilgili konuyla 1 saat konu anlatım videosu izle, 30dk, 1 saat bilincin,odağın ne kadar yetecekse o süre kadar test çöz. Bu zaten bi nevi tekrar, pekiştirme olacak. Bu yeterli olacak senin.
Aynı gün içinde yazılımla uğraşmanı önermem, farklı günlere yayabilirsin. Hatta bence sene boyu okuluna çalış, güzel bir yere yerleştiğinde üniversiteyle birlikte zaman ayırabilirsin belki.
Hayat senin hayatın, kararları sen verirsin. Biz sadece fikir verebiliriz, hangisi daha iyi olur senin için çok kesin konuşamayız, hayatında bazı alternatifler,problemler vs. olabilir.
Uzun uzun üşenmeden yazdım :) içimden geldi, hayatının belki daha iyi olabilmesi için yardımım dokunabilir. Hayatında başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.