-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Öncelikle merhaba arkadaşlar şuanda 11.sınıf okuyorum ve dershaneler 12.sınıf için kayıtları almaya başladılar yavaş yavaş bende 12.sınıf için dershaneye gitmek istiyorum ama dershane seçiminde zorlanıyorum.
Final, Fem, Kültür, Uğur dershaneleri arkadaşlarım tarafından tercih edilen dershaneler. Acaba hangi dershaneler iyidir YGS - LYS için eğitimi iyi olan hocaları kaliteli öğrenciyle ilgilenen bir dershaneye gitmek istiyorum. Kalite şubeden şubeye değişiyormuş o yüzden kararsızım hangi derhshane hangi şube.
Sizlerinde önerisini almak için bu konuyu açtım arkadaşlar gittiğiniz ve önerdiğiniz eğitiminden memnun olduğunuz dersaneler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Not: İstanbul / Gaziosmanpaşa' da oturuyorum.
xrople
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende o durumlardayım fakat ben kültür düşünüyorum, fem yani yeşil ırmak'a ablam gitmişti çok önceden hiç memnun kalmamıştı bende birey'den memnun kalmadım ablam sonraki yıllarda kültüre geçti ve memnun kaldığını söyledi sınava girmeden öncede kültüre gitmişti şuan hazırlığı bitirdi ve 1.sınıfını okuyor iyide puan aldı.
EpicZ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 yıl önce sorsaydın FEM derdim ama artık çok değiştiler. Zorla twit attırmaya bile başlamışlardı. Şurayı tercih et diyemiyorum ancak FEM' i tercih etme, çok bozdular.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşa katılıyorum,femi tercih etme.Femdeyim ayrılıcağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Final iyidir..Yada sorularını soracağın rahat bir yer..4 yıl finale gitmiştim hocalar dersler falan çok iyi ama kalabalıktı çok aktif biri olmalısın ki elindeki soruları çözdürebilesin.. :)
sosyalme.com