-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım / Programlama
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar merhaba, küçük yaşlarda burnum 2 kere kırıldı. Burnumda kemer ve yamukluk var ve tek tarafından nefes alamıyorum. Devlet hastanesinde olan var ise ücreti nasıl aşamaları vs. anlatırsa memnun olurum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
çay ocağı işletmecisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merakla takipteyim
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilen söylemez, söyleyen bilmez.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Üniversite çok yakın arkadaşımın da sizlerle aynı sorunları vardı. Devlet Hastanesinde hiçbir ücret ödemeden SGK ile burun estetiği operasyonu geçirdi. Şu an burun durumu ortalamanın da üzerinde. Burada ana konu operasyonu yapacak doktorun tecrübe ve deneyimi olmalıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bundan 2 yıl önce bir arkadaşım burnunda et var diye ameliyat oldu. Nefes alamıyordu yeterince. Onu hallederken estetik olayına da el atıyorlarmış. Devlet hastanelerinde estetik yapılıyor mu diye sormuştum. Keyfi bir estetik olmadığı sürece yapılıyormuş parasız bir şekilde. Yani gerekli sağlık sorunu cözülüyor, elleri değmişken şeklini de düzeltiyorlarmış. Adanada yaptırmıştı. Fakat estetikten sonra da burun delikleri biraz küçük yapılmış ve yine yeterince nefes alamıyoru. Bu yüzden ikinci bir operasyon geçirecekti. Sonra konuşmadık hiç.
Ayrıca ameliyattan sonra burun çevresi ve gözleri acayip şekilde morarıp şişmiş. Sürekli buz tutmak gerekiyormuş günlerce. Yeterli olarak buz tutmayanlarda şişlik ve morarma daha fazla oluyormuş. Bilginiz olsun yani, eğer yapacaksanız sürekli buz tutun.
Operasyonun iyi olmasi da üstteki arkadaşın dediği gibi hastaneye bağlı değil, tamamen doktora göre değişir. Hastane değil, doktor arayın siz. Sağlıklı günler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yıllar önce burun içinde eğri büyüyen ve nefes almamı zorlaştıran kemik kırılarak yok edildi kemiği kırarken doktor sesleri hep duydum oluk oluk akan kanıda boğazıma kaçanları hep yutttum ben farkında değildim ama kıkırdak kemikte silikon ile değiştirilmiş burnum biraz daha büyüdü estetik olarak daha düzgün görünüyor fakat silikon kemik normal kıkırdak kemiğinden daha büyük olduğu için beni biraz rahatsız ediyor onun dışında doktor çok ilgiliydi ağrı veya kanama veya başka sorun yaşamadım
https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yakın zamanda bir arkadaşım bu konuyu araştırdı. Yaza doğru ameliyat olmak niyetinde. Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesi'nde bir hekim ile görüştü. Sanırım Prof. unvanına sahip bir hekimdi. Uzun süre araştırdı, karar verdi.
Ben işine hakim doktorların devlet hastanelerinde de olduğuna inanıyorum. Ama iyice araştırmak gerekli.