j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçen gün tam olarak neresi olduğunu söylemeyim bir devlet kurumuna girdim Çok şaşırdım bilgisayarlardaki windows 7 de dahil tüm programlar crekli idi devlet bile paraya kıyıp lisans almıyor halk ne yapsınu
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Devletin paraya kıymasıyla alakası yok, o kurumdaki bilgi işlemin işgüzarlığıdır. Şikayet edersen çözüm bulunur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Devlet her şeyde paraya kıyıyor, işletim sistemleri özel olarak düzenlenmiş tüm uygulamalar içerisinde geliyor, ayarları tamamen yeniden yapılandırılmış özel windows'lar. Crackli windows kurup onu sistem ağına bağladılarsa yasal suç diye düşünüyorum, iletilmeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bu yeni olan bi durum değil ki yıllardır olan bi durum Hele ki meslek liselerinde bu durumu daha sıklıkla görebilirsiniz.
Günde 14 TL'ye reklam vermek ister misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Böyle bir durum normalde devlet kurumlarında söz konusu değil hepsi lisanslı olarak kurulmakta. 2 yıl kadar önce tüm Çevre ve Şehircilik Bakanlığı binalarındaki bilgisayarlara network üzerinden sistem kurulumu gerçekleştirdim oradan biliyorum.Dediğiniz durum o kurumun bilgi işlem biriminin sorumsuzluğudur. Hiçbir işten anlamayan akrabalarını devlet kurumlarına torpil ile sokunca böyle şeylerle karşılaşmak da normal oluyor :)
Fizello - Inspired by Colors