-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bu sene onlisansımı allahın izniyle ders bırakmadan bitirmeye çalışıyorum ve dgs'ye gireceğim. Bilgisayar Programcılığı okuyorum lisansa yani mühendisliğe geçiş için dgsye çalışmam gerekiyor. Acaba dgs ye çalışan arkadaşlar çalışmam için hangi soru bankası yayınlarını öneriyorsunuz ? Eski yıllarda çıkan sorularada bakıyorum fakat birtane soru bankası kitapçığıda almak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dostum sayısala ağırlık basarak internetten dahi çalışsan kazanırsın DGS zor değil gözünde büyütme
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Computer Engineering
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum geçen yıl DGS'ye hazırlanmış biri olarak kolay yayınlardan zor yayınlara doğru git. Kolaydan kastım anteremanlarla matematik 1-2, yediiklim gibi yayınlar. Bunlara başladıktan sonra diğer yayınları kendine göre seçersin. Facebook'ta matematik veya DGS grupları var onlara katıl bilemediğin soruları ordan sorarsın (Çok yararını gördüm). Günlük çalış yoksa hiç bir yararı olmaz çalışmanın.
Önerdiğim facebook grubu:
https://www.facebook.com/groups/289800084549925/?fref=nfBende senin gibi hiç bir şey bilmiyordum başladıktan sonra her şeyi yapabiliyorsun :) Şimdi Dokuz Eylül Bilg. Müh. hazırlıktayım. :)
A good friend would give you the shirt off his back.