23759
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Geçen gün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum arkadaşlar. Beni kurumsal bir numaradan aradılar. Süperonline'dan aradıklarını söylediler. Kullandığım internet paketini falan söylediler. Bunun üzerine benim hiç bir kampanyadan yararlanmadığımı görmüşler ve bana özel indirim yapacaklarmış. Bende nasıl bir indirim olduğunu sorunca bana 1 yıl ücretsiz digitürk vereceğiz falan dediler. Bende onay verdim ve beni bir kaç saat sonra onay için arayacaklarını söylediler. Bende bunun üzerine süperonline ile iletişime geçtim. Zaten süperonline ile digitürk arasında bir dava varmış. Çoğu insan bu olay yüzden mağdur edilmiş maalesef. Dikkatli olun arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
1. Onay verdiğiniz halde sizi onay için bir kaç saat sonra neden arayacaklar?
2. Sizden para alıp bir hizmet mi sunmadılar?
3. **************lık bunun neresinde?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tüketici hizmetlerine başvurdunuz mu? Superonline'a ve digiturke açıklayıcı bilgilendirme yaptıktan sonra tüketici hizmetlerine başvurunuz. Hatta bilgilendirmede başvuracağınızı söyleyiniz. Muhtemelen siz başvurmadan durumu düzelteceklerdir. Düzeltmezler ise tüketici hizmetlerinden çıkacak karar ile rahatınıza bakarsınız. Kurum bayileri tarafından dolandırılmak o kadar kolay değil artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ay sonu 2 farklı faturayı neden aldınız o zaman? Bu bile başlı başına tüketici hizmetlerine başvurmanız için yeterli değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Hocam benim de başıma geldi 0850'li bir numara aradı ***** taahhütüm vs. bitmiş bende tabi hemen inandım ne istedilerse verdim adres numara vs. sonrasında çaktım olayı.Ardından polise verdim numarayı.Birde *****i aradım konuştum herhangi bir belge imzalamadıysanız sıkıntı çıkmaz dediler.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?