lostyazilim
tr.link

Dikkatli olun.

2 Mesajlar 639 Okunma
acebozum
tr.link

Anil Anil I'm Here! Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Advertising
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 189 / 191
  • Ticaret 153, (%100)
Merhabalar, Bu mesaj başımızdan geçti ve sizleri bilgilendirmek amaçlı açtım.

Bugün öglen saatlerinde bizim evi (Babamı) karakoldan aradılar.
Babamın üstüne pasaport çıkartıp yurtdışına kaçacak iken adamları yakalanmışlar. Yaklaşık 100'den fazla kişinin üzerine sahte pasaport çıkartılmış.

Fakat bizim anlamadıgımız bilgileri nereden aldıklarıydı. Adres- TC no - anne adı, baba adı vs.vs. gibi büssürü bilgi ellerine geçmiş. (zor degil aslında)

Anladıgım kadarı ile bunlar devamlı bu işi yapıyorlarmış. Genelde sicil kayıtı temiz olanlara saldırıyolarmış. Benim tahminlerime göre facebooktan bir kurban bulup adını soyadını alıp onun hakkında dökümanı cıkarıyorlar. Genelde eski toprak yanıı (30-40 lı yaşlarda) kişileri seçiyorlar.

Bu tahmine nerden vardın derseniz Babamın sosyal agdaki bir hesabı gece saatlerinde birisi tarafından şifresi degiştirilmişti. Ve onun sabahıda bu olay gerçekleşmiş ve öglende bize haber vermıslerdı. Tabi bu benım tahmınım :)

Şöyle söylemek gerekirse Dikkatli olun! Son zamanda bu olay artmış eger siciliniz temiz ise bi şekilde birşey yapıp sicilinizi kabarık yapın!.. Şaka şaka :D

Nasıl olsa bu adamlar birbirine baglantılı olarak yapıyorlar. Yakalanmış olabilirler ama başka adamları da vardır.

Bilgilendirme / başımıza gelen bi olayı anlatmış oldum.

Teşekkürler.. :)

.
elektronikssl
webimgo

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306