Merhabalar arkadaşlar bugün facebook'ta dolanırken arkadaşımdan gelen linke tıkladım ve yukarıda gördüğünüz sayfayı gördüm.Hemen sayfayı şikayet ettim.Üzerime düşen görevi yaptım fakat sayfanın paylaştığı içeriklerden sonra biraz daha yoğunlaşıp sayfayı kapattırmam gerektiği kanaatine vardım.
Çünkü sayfa İslamiyet ile dalga geçiyor hatta ne islamiyeti bütün dinlerden giriyor çıkıyor,Allah'a,Peygamber efendimize ve daha bir sürü toplumsal değerimizle alay eden bu sayfanın kapanması için Ayetlerde belirtildiği gibi "Allah'ın ipine sımsıkı tutunun,fırkalara ayrılmayın.Onun size verdiği nimetleri hatırlayın" el ele tutup bu sayfayı hemen kapattırmalıyız.
Küfürlü içerikler için özür diliyorum fakat sayfanın paylaştıklarından sadece bir kaçı bunlar.Daha bir sürü alaycı paylaşımı mevcut zaten sayfanın kuruluş amacı da bu.
Sayfanın LİNKİ buraya tıklayın sayfayı şikayet edin arkadaşlar,lütfen bu satırları okuyup bu sayfayı şikayet etmeyen de bizden değildir!
Şikayet etme yolu:
Sayfanın kapak fotoğrafının yanındaki üç noktaya tıkla
Sayfayı şikayet Et > Bunun Facebook'ta olmaması gerektiğini düşünüyorum > Nefret Söylemi > Bir dine mensup olanlara
Bu yolu izleyerek sayfayı şikayet edin arkadaşlar sayımız arttıkça sayfanın kapanacağını ümid ediyorum teşekkür ederim.