-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Biliyorsunuz ki diş ağrısı çok fena bir şey baş ağrısı da yapıyor başka başka ağrılar da yapıyor. Hayatımda dişçiye hiç gitmedim diyebilirim hatta hastaneye gitmedim diyebilirim. Dişin ağrısı böyleyse tedavisi nasıldır diye düşünüyorum.
Ağrıyı geçirecek geçici çözüm önerisi olan var mı ? 3 ayda bir sancı meydana geliyor sonra geçiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
dişçiden korkmanıza gerek yok zaten anlamıyorsunuz uyuşturduğu için
dişinizde büyük ihtimal iltihap var bundan dolayıda ağrı yapıyor.
Zaten dişçiye gitseniz bile direk işlem yapılmayacaktır yukarıda dediğim gibi iltihap olduğu için antibiyotik verecektir ve bittikten sonra ilaç sizi çağıracaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu gidişle ya alkolik olursunuz, ya da ilaç bağımlısı.
Bir antibiyotik sonrası ilerleyen teknoloji ile birlikte acı hissetmezsiniz zaten.
Diş ağrıları her zaman bir şeyin habercisidir aslında. İhmal etmemenizi öneririm.
Emirhanc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Dostum ne kadar beklersen o kadar kötü olur önerim hemen dişçiye git. Tedavide acıtacak bir şey yok uyusturduktan sonra hiç bir şey hissetmiyorsun.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ağrıyı sürekli çekmektense doktora gidip 3 dakika tevavi etmesi daha mantıklı.
Doktor intihab kurutucu ve ağrı kesici verir. Ek olarak galgala yazdırabilirsin ağrıyı anında geçici olarak keser.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Maraş otu, alkol gibi tedavileri dağ başında değilseniz yapmayın bunlar doktorda tedavi olmaktan daha fazla sıkıntı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bende sizin gibi çok korkuyordum dişçiden :D neyse artık canıma tak etti gittim doktora, bitane uyuşturucu iğne vurdular inanın hiç bişey hissetmiyorsunuz sadece iğneyi vururken çok çok az bi acı veriyor oda normal yani gerisi hiç birşey çektiğiniz acıya değmez yani.
Ek olarak : Ağrı kesici olarak majezik hapını öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Geç olmadan tedavi ile dişi kurtarabilirsiniz. Hatta çürük dişler yanındaki diğer dişleri de etkileyip çürütüyor. Diş kaybetmemek için bir an önce bir dişçiye gidin bence. Arkadaşların söylediği gibi dişçi korkulacak bir yer değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3 ayda bir tekrarlayan ayrı gömülü 20'lik diş ağrısına benziyor. Benzerini bende yaşadım bir diş hekimine muayene olmanız iyi olabilir. Geçici çözüm olarak en iyisi Jetokain tarzı bi ampul formunda lokal anesteziği pamuk yardımıyla ağrıyan dişin üzerine uygulayıp 10 dakika kadar beklerseniz yaklaşık 6 saatlik anestezi uygulanacağından ağrı hissetmesiniz. Eğer lokal anesteziğe ulaşamazsanız diş ağrısına önerim arvelestir. Tabi bunlar geçici olarak ağrıyı kontrol altına alma amaçlı. Lütfen bi diş hekimine görünün.