-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 2 gündür bu ağrıyı çok çekiyorum randevu alsam en az 1 ay sonraya atacak malum virüs olaylarından.Şuanlık apranaxla yetinmeye çalışıyorum ama ağrıyı kesmiyor :D geceleri uyku uyuyamaz oldum.Önerebileceğiniz şeyler varmı abiler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Alveres kullan :)
Ben de 1 ay öncesinde sıkıntı yaşıyordum ve ağrıda duramıyordum. Kanal tedavi yasaklanmıştı ve çekim yapılıyordu sadece, bende çektirmedim ve diş doktoru bir bayan arkadaşım var. Kendisine durumu izah ettim bana Arveles önerdi ve kullandım, artık hiç bir şey kalmadı.
Apranax kesmiyordu artık acıyı, yanı sıra parol ve minoset dahi kullandım. Aynı gün de Apranax, mazejik ve parol kullandım kesmedi. Beyin sinir damarlarım patlayacak gibi oluyordu dayanamıyordum. Bu Arveles sayesinde diş sorunum kalktı.
Önce Doktora görünün ama arveles işinizi görecektir eğer bir alerjiniz yoksa :) Geçmiş olsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam diş ağrısının sebebine bağlı. Kök veya sinir hava alıyorsa yapacağın tek şey dolgu. Ama enfeksiyon oluşmuşsa, sarımsak sumak veya tuzlu su gargarası biraz rahatlatır.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Niye bu kadar can çekişme çabası içindesiniz yahu, üniversite hastanesinin aciline gidin acil dişçileri oluyor. Vursun morfini çeksinler. Siz sağ onlar selamet aynı gün gidip eve kebap yiyin mis gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Zeytin basın, bilmem ne tutun ağzınıza yöntemleri ağrıyı artırıyor da artırıyor. En azından benim için öyle :)
Arveles anlık çözüm, kalıcı çözüm ise doğrudan acile veya dişçiye gitmek. Ağrı artarsa zaten ki artmaz umarım öyle ya da böyle dişçiye düşer yolunuz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Gıda Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Diş ağrısını kesmek için benim kullandığım tek ve en hızlı çözüm KARANFİL
Kimde ne kadar etkili bilmem ama benim için tek çözüm bu, tavsiyi ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben 2 yıldır diş ağrısı çekiyorum en iyi ilaç sarımsak sarımsağı tuzla öğuterek merhem haline getirip dış bölgesine sürünüz kesinlikle faydası olacaktır
geçmiş olsun