-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Breaking bad ile başlayıp prison break'ı yeni bitirmiş birisiyim. Yani izlediğim dizi sayısı ortada :)
İki dizi de güzeldi, bu iki dizi kategorisinde başka önerebileceğiniz dizi var mı?
"Aksiyon yeter komedi izleyeyim" dedim, bu yabancıların espri anlayışı standart. İçimden "komik espri" diyip geçiyorum yani güldürmüyor. Bu sonuca Modern family ve how i met your mother'ın ilk bölümlerini izleyerek vardım.
Quiet
Life or Death
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim senden farkım The OZ. Ben de bununla birlikte o ikisini izledim. The OZ öneririm. yalnız her sitede yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."
Quiet
Life or Death
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
JackkerL adlı üyeden alıntı
Oo tam istediğim konuymuş hapishane içerikli :) Saolun hocam, başlayayım ilk bölüme. Sarar muhtemelen devam ederim..
Biraz farklı hocam. Sürekli orada geçiyor. Ama sürüklüyor. Bu üçünü izledim ben de, hayrına bana da dizi öneren olur inşallah bu konuda. Beraber izleriz :))
Quiet
Life or Death
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla prison break'ı izlememiş olsan önerirdim :) Hayatımın dizisi oldu ya valla bu kadar zekice senaryo görmedim. Toplamda gördüğüm 2. senaryo olduğu için olabilir:D
İnan ben de öyle düşünüyorum. Topu topu üç tane izledim diye mi güzel geliyor bilmiyorum ama harika oğlu harikaydı. Hele sonunda onun ölmesi çok üzmüştü bana. AVM'ye gittiğim zaman tornavidalara kadar bakıyordum :D
Quiet
Life or Death
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen ya hem üzülmüş hemde helal olsun diyordum, sonradan gidiciymiş zaten son kıyağını yapıp gitti diye düşündüm:D
Buda beni benden alan sahneler, masaüstü arkaplan yapıyorum baktıkça sahne aklıma geliyor. Hele brad'i ölümü beni scofiel'den daha çok etkiledi adam ilk başlarda şeydi biraz anladın sen :D Sonradan çocuk gibiydi sucre'yle yakalandıklarında sona'da falan :D
Ajanın goril'i denize attığı sahne;
Scofield'in gelmediği kapı :D Abisi "gelecek" dedi acaba gelecek mi diye bekledim sonuçta anneside o patlamadan kurtulmuştu genetik birşeydir dedim ama olmadı:D
Birde son sahnede t-bag'in yanına gidip kura çektin şanslıydın falan diyip hapishaneye giderken ağzında sakız olsun mu olmasın mı diye kura yaptık dediği sahne iyiydi:D
Yeniden başlasam sıkılır mıyım acaba ya başlamak istiyorum inan ki.
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doctor Who'nun hayranıyım hocam. Herkesin tarzı farklıdır ama kafam biraz karışsın, düşünmeye başlayayım ama aynı zamanda da zevk alayım diyorsanız öneririm. 1963'ten beri yayınlanan İngiliz bilim kurgu dizisi. Ana konu zaman yolculuğu. The Doctor başroldeki kişi. Tardis adındaki zaman makinesiyle zaman ve mekanda yolculuk yapıyor ve dizi bunun maceralarını konu alıyor. Tardis'in özelliğiyse içinin dışından büyük olması. Dış görünüşü İngiliz polis kulübelerinden. İçiyse sonsuz büyüklükte bir yapı. Tabi 1963'ten beri olan bölümleri izlemeniz çok uzun sürer. 2005'te dizi yeni döneme giriyor ve modern seri diye anılıyor. Yani 2005'ten sonraki bölümleri izlemeye başlarsanız kaybedeceğiniz bir şey olmaz, her şeyi baştan alarak gidiyor. Ağustos ayında yeni sezonu başlayacak heyecanla bekliyoruz :) Bu arada başrol oyuncusu 1963'ten beri elbette değişti. Ama bu diğerlerinden çok farklı. Yani çok mantıklı bir açıklaması var :)