Ya her seferinde konumu baltalıyorsun derdin ne :D Yada Anlatamıyorum sana heralde. Dmoz Forumun'da veya Dmoz resmi fan'da paylaşımını yapabilirsin/Anlatırsın.
Site Göndericileriyle İrtibat
Bazı durumlarda bu kişilerle iletişim kurmak gerekli olabilir. Bunu olası miktarda en azda tutmak genelde faydalıdır. Hiçbir koşul altında bu kullanıcılarla yazışırken DMOZ Personelini temsil ettiğinizi ima etmeyiniz. Bu kişilerle herhangi bir sorun varsa DMOZ personeli ile iletişim kurmanız gereklidir.
Daha Fazla Bilgi İçin..
Cevap vermek İstemiyorum Size.
İyi Forumlar.
Site Göndericileriyle İrtibat
Bazı durumlarda bu kişilerle iletişim kurmak gerekli olabilir. Bunu olası miktarda en azda tutmak genelde faydalıdır. Hiçbir koşul altında bu kullanıcılarla yazışırken DMOZ Personelini temsil ettiğinizi ima etmeyiniz. Bu kişilerle herhangi bir sorun varsa DMOZ personeli ile iletişim kurmanız gereklidir.
Daha Fazla Bilgi İçin..
Cevap vermek İstemiyorum Size.
İyi Forumlar.
Ben konunuzu baltalamıyorum fakat siz beni mesaj kasmakta suçluyorsunuz. Buyur kanıt:
Ne işe yarıyor bunlar? Kendi sitemizde yayınladığımız bir makaleyi bu sitelerde mi yayınlayacağız? Linkimizi mi vereceğiz?
Makale içerisinde bağlantı vererek ekleme yapacaksınız.
Üyelik mi gerektiriyor bunlar? Alt taraflarında password falan yazıyor.
Üyelik gerektirmiyor. Password yazan yere kafadan bir şifre sallayabilirsiniz.
E-mail yazmak gerekiyor mu? :)
Gerekmez. Biraz inceleyiniz.
Password kısmını pek anlamadım. Password girmeden yayınlanmıyor mu makale? Ayrıca Homepage yazan yere sitemizin adresini mi yazacağız?
Bakın biraz inceleseniz çözersiniz. Password sadece Makaleye şifre koymak için. Mail gerekmez. Homepage (Anasayfa) Sitenizin adresi.
Makaleye şifre koymakta ki mantık ne anlamadım? Kimse okuyamaz o zaman. :)
:D Şaka gibi. 'Okur' sadece Makale başkaları tarafından değiştirilemesin diye.
Ne bileyim. Daha önce hiç bu işlerle uğraşmadım. Neden şaka gibi olsun? :)
983 Kez görüntülenip, 67 kez Cevap yazılmış. Kendi yazdıklarımı saymıyorum. 50 diyelim. Kimse detaylı sormadı. İnceleyerek çözüp, ekleme yaptılar. İşin kolayına kaçmayın. İnceleyin, yapamaz iseniz öyle sorun Lütfen. Gereksiz post'dan kaçınalım.
Birincisi ekleme yapanlar işi biliyordur ondan sormuyordur. Piyasada bu işi parayla yapanlar var belki onlardır inceleyip çözenler, ekleme yapanlar. İkincisi ben gereksiz post yazmıyorum. Önce düşünün tartın, sonra yazın.
Yok artık:rolleyes: bütün herkes İşi biliyor, Siz bilmiyorsunuz.? Mesaj sayısı 'Kasmayalım'
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Evet, ben bilmiyorum. Herkes bilebilir ama ben bilmiyorum. Sizde ki mantığı anlamak mümkün değil. Ben bilmiyorum ve bilmediğim için mesaj mı kasmış oluyorum?