-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Diyelim bir site var.cok yeni kimse birbirini tanımıyor? Domain satıs sitwsi.Diyelim domain almak istiyorum.
Önce domain mi hesaba aktarılsın para mı aktarılsın ?sitenin parayı alma ihtimalide var 2 sinin yerine güvence vermek amacıyla ama komisyonlar sıkıntılı olduğu için hiç girmemiş bu işe site.alıcı satıcı mesajlasabiliyor arasında .bu satısın en doğru gerçekleşmeai nasıl olur? En garantili yöntemi? Yorumlarınızla aydınlatırsanız sevinirim.
Aklıma yatan en doğru iş önce parayı yatırsın havale yaptıgı kişi acıklamasına xxx.com sitesi için misal 100 tl gönderdim die
Karsı taraf ta domaini transfer etsin.
Ama başka bir isim adına havale ettirse benim böyle bir domainin yok dese kişi farklı kişiden alacagı için yine **************lık yapışır mı
Bu sekilde **************lığın önüne geçilebilir mi
Site için en garantili yönyem nedir
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu tür domain alışverişi için forumlarda onaylı hesaplar ile, misal wmaraci'nda birisinden domaini alacaksın baktın eski üye, trader yüksek ona göre daha temkinli alışveriş yaparsın( daha güvenilir gelir)
fakat, hiç tanımadığın bir site üzerinde , tanınmamış bir platform ise, adam sana domaini yollamayınca nasıl bir hak talep edeceksin hocam mesela?
idraksiz can, hayvan canıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Önce para yollanacak havale ile acıklama kısmında xx.com um tarafıma devri için 50 tl diyelim sonra domain gönderilecek domain gönderilmezse para mahkemeye yoluyla geri alınabilir diye düşünüyorum
Aklıma başka birsey gelmedi başka nasıl bir yöntem izlenebilir garantiye almak için 2 tarafı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
güvenilir platformlar;
gittigidiyor, sahibinden gibi yerlere ilan açar , ya da sanalpazar da ilan açar, domain panele düşmezse ödeme onaylamazsın olur biter.
idraksiz can, hayvan canıdır.