lostyazilim
tr.link

Doğrumu Yanlışmı Sizce?

4 Mesajlar 776 Okunma
lstbozum
tr.link

Atlascringe Atlascringe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Seo
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 387 / 182
  • Ticaret 21, (%100)
Konu Ticaret:

Bir işte anlaşıp parayı almak ve sonra geri vazgeçip parayı ödemek istemek. Müşteriden hesap numarasına kadar istemek. Daha sonra müşterinin farklı talepler istemesi ve hizmet karşılığında farklı bir şey alınıp verilen ücretin yerine geçmesi. Müşteriye bu durumda bir kaç defa karar sorulması ve onun onaylaması, daha sonra ise malı teslim aldıktan sonra müşteri ve satıcı arasında hiç bir borç ve sorun kalmayacağına karşı verilmiş olan bir söz. Bu durumlardan sonra müşterinin yazıp anlaşmada yaptığı konuşmaları boş sayması bu durumda müşterimi yoksa satıcımı suçludur? Lütfen yorumlarınız ve önerileriniz paylaşınız.

wmaraci
reklam

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)
O anlaşmanın iptal edilip yeni bir yazılı anlaşma yapılması en sağlıklısı olurdu. Sözlü taahhütler ses kaydında olmadıktan sonra anlaşmazlık durumunda mahkeme yoluna gidilirse sıkıntı yaratabilir bence.
Atlascringe

kişi bu mesajı beğendi.

Atlascringe Atlascringe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Seo
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 387 / 182
  • Ticaret 21, (%100)

deeprock2 adlı üyeden alıntı

O anlaşmanın iptal edilip yeni bir yazılı anlaşma yapılması en sağlıklısı olurdu. Sözlü taahhütler ses kaydında olmadıktan sonra anlaşmazlık durumunda mahkeme yoluna gidilirse sıkıntı yaratabilir bence.

Mahkemelik bir durum yok bu konuda, sadece alıcı ve satıcı arasında verilmiş olan söz.

Olay kısaca şudur: Anlaşma bozuldu para geri verilecekti ama bir arkadaş para almak yerine başka bir anlaşma yapmak istedi ve yerine bir şey aldı ve bunu almadan önce kendisine kaç defa söyledim ( istediği şey ) size ulaştıktan sonra artık aramızda borç alacak vs kalmaz dedim onayladı oda kaç defa. Sonra yazmış o kadar süreden sonra boş boş konuşuyor.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Sen haklısın kardeşim. Ben whatsapp konuşmalarını yedeklerim, telefonda her zaman arama kaydedici uygulama açıktır her konuşmayı kaydeder. Mailleri ve smsleri silmem, smsleri yedeklerim. Hep ekran görüntüsü alırım.

Benimde başıma geldi. Birine iş yaptım, daha öncesinde paranın yarısını peşin aldım. Adam yaptığım şeyi teslim almadı. Telefon ettim, mail attım, sms attım cevap yok. Tam 7 ay cevap gelmedi ve bana yaptırdığı işi teslim almadı. Sonrada gelmiş bizim iş noldu, yapmadınmı vs diyor :) İş de yok para da yok güle güle dedim. İnsanlar böyle. Kişiliksiz, şahsiyetsiz insan çok. Milletle uğraşa uğraşa sen de tilki oluyorsun ister istemez. Mecburen çakallığa kaçıyorsun. Ezilme diyorum sana. Sen haklısın. Hiç tartışmaya girme. Alacak verecek yoktur de kapat. Elinde herşeyin kaydı varsa mahkemeye vereceğim dese bile ver de ya. Öyle insanlar birşey koparabilirmiyim derdinde oluyor hep. O biliyordur herşeyi de anlamazlığa geliyordur ;)
Atlascringe

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al