-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Domain Alım Satım
-
-
Ad Soyad
U** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Maalesef ülkemizdeki yasalar bu gibi durumlarda tüketiciyi korumuyor. Korumadığı gibi satış sonrası için olası anlaşmazlıklarda mağdur olanın başvurabileceği bir yerde yok. Böyle sebeplerden dolayı ne yazık ki dürüst bir şekilde e-ticaret işletmeciliği yapan herkes kaybediyor. Herkesin ağzında sabit bir laf, "internetten eşya mı alınır, al da gör bak, kutudan hıyar çıkıyor"...
Ülkemizde e ticaretin layıkıyla gelişip üç kağıtçılara kalmaması için sorumlu bir birimin kanuni yetkili olarak kurulması mutlaka şart.
1 kişi bu mesajı beğendi.
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sistem değil insanlar sorunlu. Aynı sorun bizim sektörümüzde de var. Adamlar asdfgBET.com diye bir site açıyor sonra reklam veriyor 1000 TL yatırana 3000 TL bizden hediye diye. Aklı başındaki her insan böyle bir şeyin finansal olarak mümkün olmayacağını, bunun bir **************lık olduğunu görebilir. Ama çok çakalız ya, hemen yatırıyoruz parayı. Sonra, efendim bunlar **************, ben yandım siz yanmayın.
Adamlar 2000 liralık telefonu 200 liraya, 5000 liralık bilgisayarı 500 liraya, 200 liralık ayakkabıyı 20 liraya satıyor. Aslında biz **************yız diye bağırıyorlar ama yıllardır aynı hikaye ediyor. Aman efendim ben yandım siz yanmayın :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapılan hayır söylenmez lakin bugün iş yerime ekmek almak için abi kardeş inşaatta çalışan benim yaşlarımda gençler geldi. Baktım ayakkabıları eskimiş bana gelen ayakkabıları verdim. Sevindiler. Helal-i hoş olsun. Satıcının da Allah belasını mı versin diyeyim ne diyeyim. :) Dolayısı ile ayakkabılar gidince aranacak bir hakta kalmadı. Konu kapanabilir. Yorum atan herkese teşekkür ederim.
Fakat bunu bir kez daha anladım bizim insanımız beş para etmez. (Sözüm meclisten dışarı.)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fitzi
Sadece zaman...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
facebook sayfasından ayakkabı almak diye bişey mi kaldı hocam. güvenmeyin artık şu dolandırıcalara. paranız yoksa gidin bi çarşıya elbet bulacaksınız kesenize uygun bir ayakkabı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
E ticaret işi yapan biri olarak direk olarak adliyeye git savcıya suç dilekcesi yaz polise gitme işleme koyulur yada koyulmaz uzun sürer direk işleme girer işleri hızlandırmış olursun hemde 20 gün sonra en geç adamlar seni seve seve ararlar bende benzer durum yaşadım oradan biliyorum :)