cans
Değişik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
14 şubat akşamın 1 vds sipariş verdim amacı vds üzerinden online oyun kurup deneyim kazanmaktı ancak daha sonra aynı firmanın metin2 pvp server sattığını da gördüm.Oyun hakkında kendimi geliştirmek ve oyun yönetimini öğrenmek için bu paketi almamın daha mantıklı olduğunu düşünerek ve "VDS Siparişimin henüz aktif olmadığını görerek firmaya durumu anlatıp siparişimi iptal edip-etmeyeceklerini sordum onlarda siparişimi iptal etti ve ben arada olan fiyat farkını ödeyerek bir METİN2 PVP paketi satın aldım.
Ancak 2 gündür server aktif olmadı.Destek birimine ulaştım ancak sürekli olarak beklemem gerektiğini söyleyip durdular.
Sizce dolandırıldım mı?Suç duyurusunda bulunmalı mıyım?
e-sinema.org -Reklamsız film felan.
Upload işleri yapılır-Arada makale yazılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Yerinizde olsam o firmadan iade isteyip başka firmaya yönelirim şuana kadar çok firma ile çalıştım en geç 6 saatte teslim ettilerki zaten bu uzun bir işlem değil galiba stokları yok ya da ilgilenmiyorlar.
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam, VDS'yi hangi firmadan aldınız? Metin2 pvp server için turkmmo'yu takip etmenizi tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam metin2 pvp için çoğu bilişim eskiden de bekletiyordu. Professional iş yapmak istiyorsanız şuan ki bilişim şirketinden uzaklaşın derim ama biraz daha beklerseniz teslim ederler
"Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.”
https://www.bilgisefi.net