wmaraci reklam
tr.link

Dolandırılmayın - Hakkınızı Alın!

6 Mesajlar 901 Okunma
acebozum
tr.link

EnderGrafik EnderGrafik Profesyonel Grafik İşleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1340
  • Beğeniler 618 / 619
  • Ticaret 231, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu son günlerde artan **************lık olaylarına örnek olması için açıyorum. Bende bir tasarım işi yaptım ve ücreti alamadım. Hal böyle olunca arkadaşı önce uyardım. Olmayınca savcılığın yolunu tuttum. İfademi verdim. ve şimdi bu arkadaş bana ulaşıp parayı+sitesinden istediğim bir yazıcıyı ücretsiz almamı teklif ediyor. Bizde napalım kabul ettik :) Anlatmak istediğim hakkınızı bir kere yedirirseniz hem yiyeni çok kötü bir alışkanlığa teşvik edersiniz, hemde ticarete olan güveniniz yara alır.

Buyrun yaptığım şikayet konusunun linki : http://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/oea064-dolandiricidir-182999.html

Karşı taraftan son aldığım mail :

linkci

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

mucan mucan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek serbest
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 20 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Maalesef insanlar hep kendilerini açıkgöz sanıyorlar. Karşıdakini keriz yerine koyuyorlar. Mahkeme duvarını gördüğümüydü dank ediyor bunlar yoksa akıl koymuyorlar...

linkci linkci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 317
  • Beğeniler 224 / 57
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam iyi güzelde. Şikayetlerde hep sizin konunuz var. Yani **************lar hep size denk geliyor sanırım. Heralde bi 6 - 7 konunuz var şikayette. Bende dün birinin wp işini aldım 1 hafta olmak üzere ve bugün teslim yapacağım. İşi alan emeğinin hakkını verecek. Çok karakteri bozuk insanla bende karşılaştım. Yok yatırdım, yok yatıracam yok işim var yok sonra falan filan mahkeme falan zaman kaybı bence bu işlerde...

EnderGrafik EnderGrafik Profesyonel Grafik İşleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1340
  • Beğeniler 618 / 619
  • Ticaret 231, (%100)

linkci adlı üyeden alıntı

Hocam iyi güzelde. Şikayetlerde hep sizin konunuz var. Yani **************lar hep size denk geliyor sanırım. Heralde bi 6 - 7 konunuz var şikayette. Bende dün birinin wp işini aldım 1 hafta olmak üzere ve bugün teslim yapacağım. İşi alan emeğinin hakkını verecek. Çok karakteri bozuk insanla bende karşılaştım. Yok yatırdım, yok yatıracam yok işim var yok sonra falan filan mahkeme falan zaman kaybı bence bu işlerde...

Ben hep iyi niyetten kaybediyorum malesef. Güvenmrk istiyorum ama şeytan çeliyor :)

Ek olarak o zaman nasil olsa geçmeyecek mi? En azindan hakkını almış olacaksın o sürenin sonunda
linkci

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

linkci linkci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 317
  • Beğeniler 224 / 57
  • Ticaret 5, (%100)

EnderGrafik adlı üyeden alıntı

Ben hep iyi niyetten kaybediyorum malesef. Güvenmrk istiyorum ama şeytan çeliyor :)

Ek olarak o zaman nasil olsa geçmeyecek mi? En azindan hakkını almış olacaksın o sürenin sonunda

haklısın aslında da neyse :D zaten o iyi niyet hep mahvediyor...

1yenibilgi 1yenibilgi Bilgi paylaştıkça çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 16 / 46
  • Ticaret 4, (%100)
öğrenciyken bende yaşamıştım bunu. Zaten öğrenciyiz para yok. ne umutlarla site yapıyoruz sonra adam telefonlarına bile cevap vermiyor. en temizi hakkınızı resmi kanallardan aramak

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al