-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bu konuda en sıkıntılı arkadaşlardan biride benim o kadar yatırım yapıp paralar yatırdığımız domainleri gerekirse hiç ilgi görmesin ancak asla emeğimi ezdirmem varsın dursun ama şuna kesinlikle katılıyorum ticaret tamamen durdu yada burada yüksek fiyatlara domain satan arkadaşlarımız var mı merak ediyorum
2 kişi bu mesajı beğendi.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
SerkanALAZ Online sayısının düşük gözükmesinin sebebi çerez sürelerinin yarı yarıya düşürülmesi :) Yoksa online kişi sayısı geçen seneye göre 2 kat daha fazla şu an. Bunu da belirtmiş olayım :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Sözüm meclisden dışarı Kuru kalabalık
Demekki çok online çok ticaret değilmiş
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
aktuelsöylesi Ticaret konusunda da sürekli olarak yenilikler yapılıyor. Yapılmaya da devam edilecek. Gelecek çok güzel özellikler ve yenilikler var.
Bunun dışında hit arttırmaya yönelik yapılan bir
nedir projesi var. Görmüşsünüzdür zaten.
Ayrıca tanıtım ve reklam çalışmaları da yapılıyor. Dediğim gibi WM Aracı tekil hiti geçen seneye göre 2 kat artmış durumda.
Ancak piyasa malesef çok durgun. Dolar 3 TL'yi gördü. İnsanımızda para yok. Yavaş yavaş düzelecektir diye tahmin ediyorum. Hayat devam ediyor sonuçta.
serdar38 Bu kalabalığın içinde siz de varsınız. Kendinizi kuru kalabalık olarak mı tanımlardınız? Dediğim gibi domain ticareti eskisi kadar gözde değil. Yüzlerce uzantı çıktı. İnsanlar bu uzantıları alıyorlar. E web'e yapılan yatırımda sürekli olarak azalıyor. Gelecek mobil'de. E böyle bir piyasada domain satamayınca suçu forum üyelerine atmanız doğru değil. İnsanlar ihtiyacı olmayan şeyi neden alsın? Sizin insanlara ihtiyacı olan şeyi satmanız gerekiyor.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
aktuelsöylesi Onun şikayetim var kategorisinde gösterdiği performansı Ticaret kategorisinde gösterseydi en iyilerinden bir tanesi olurdu ve nedenini söylerdi :) Yanlış mı düşünüyorum Yusuf ? :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar bu konudaki hemen her arkadaş kısmen de olsa haklı. Ancak domain hemen alınıp satılacak birşey değil. Dolayısıyla beklemek ve "ilgili" müşterinin sizi bulması önemli bir nokta.
Elbette keyword, jenerik, uzantı vesaire gibi kavramlarla çok değişiklik gösteriyor ama sadece kendim için projelendirmek üzere aldığım bir domain için dahi 1200 USD teklif gelebiliyor ki biz bunu listelemediğimiz halde.
O yüzden domain yatırımları uzun süreli de olabilir, 5 yıl zarara da yazabilir ama ciddi bir domain yatırımcısıysanız bu çok da sorun olmamalı. Zira 20 TL'ye kaydettiğiniz bir ismi 25-30 bin liralara da satabiliyorsunuz ki canakkale.com bugün 65 bin TL'ye el değiştirdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence .com. net .org için hala canlı ama diğer uzantılar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Her Kategoriden Jenerik-Projelik-Yatırımlık-Keyword Domainler>>