lostyazilim
tr.link

Domain ticareti durdu!

28 Mesajlar 3.137 Okunma
lstbozum
tr.link

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
Bu konuda en sıkıntılı arkadaşlardan biride benim o kadar yatırım yapıp paralar yatırdığımız domainleri gerekirse hiç ilgi görmesin ancak asla emeğimi ezdirmem varsın dursun ama şuna kesinlikle katılıyorum ticaret tamamen durdu yada burada yüksek fiyatlara domain satan arkadaşlarımız var mı merak ediyorum
serdar38 dtmuratcan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

serdar38 serdar38 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 1790
  • Beğeniler 481 / 391
  • Ticaret 36, (%100)
30 tl den satmıştım:)
aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6013
  • Beğeniler 3911 / 3920
  • Ticaret 6, (%100)
SerkanALAZ Online sayısının düşük gözükmesinin sebebi çerez sürelerinin yarı yarıya düşürülmesi :) Yoksa online kişi sayısı geçen seneye göre 2 kat daha fazla şu an. Bunu da belirtmiş olayım :)
SerkanERGUN Rastena aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
Keşke ticaret konusunda da bişeyler yazsaydınız siz ne düşünüyorsunuz Psycho

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 1790
  • Beğeniler 481 / 391
  • Ticaret 36, (%100)
Sözüm meclisden dışarı Kuru kalabalık
Demekki çok online çok ticaret değilmiş

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6013
  • Beğeniler 3911 / 3920
  • Ticaret 6, (%100)
aktuelsöylesi Ticaret konusunda da sürekli olarak yenilikler yapılıyor. Yapılmaya da devam edilecek. Gelecek çok güzel özellikler ve yenilikler var.

Bunun dışında hit arttırmaya yönelik yapılan bir nedir projesi var. Görmüşsünüzdür zaten.

Ayrıca tanıtım ve reklam çalışmaları da yapılıyor. Dediğim gibi WM Aracı tekil hiti geçen seneye göre 2 kat artmış durumda.

Ancak piyasa malesef çok durgun. Dolar 3 TL'yi gördü. İnsanımızda para yok. Yavaş yavaş düzelecektir diye tahmin ediyorum. Hayat devam ediyor sonuçta.

serdar38 Bu kalabalığın içinde siz de varsınız. Kendinizi kuru kalabalık olarak mı tanımlardınız? Dediğim gibi domain ticareti eskisi kadar gözde değil. Yüzlerce uzantı çıktı. İnsanlar bu uzantıları alıyorlar. E web'e yapılan yatırımda sürekli olarak azalıyor. Gelecek mobil'de. E böyle bir piyasada domain satamayınca suçu forum üyelerine atmanız doğru değil. İnsanlar ihtiyacı olmayan şeyi neden alsın? Sizin insanlara ihtiyacı olan şeyi satmanız gerekiyor.
dtmuratcan dimonotetra

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
aktuelsöylesi Onun şikayetim var kategorisinde gösterdiği performansı Ticaret kategorisinde gösterseydi en iyilerinden bir tanesi olurdu ve nedenini söylerdi :) Yanlış mı düşünüyorum Yusuf ? :)

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 26.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 1790
  • Beğeniler 481 / 391
  • Ticaret 36, (%100)

Psycho adlı üyeden alıntı

aktuelsöylesi Ticaret konusunda da sürekli olarak yenilikler yapılıyor. Yapılmaya da devam edilecek. Gelecek çok güzel özellikler ve yenilikler var.

Bunun dışında hit arttırmaya yönelik yapılan bir nedir projesi var. Görmüşsünüzdür zaten.

Ayrıca tanıtım ve reklam çalışmaları da yapılıyor. Dediğim gibi WM Aracı tekil hiti geçen seneye göre 2 kat artmış durumda.

Ancak piyasa malesef çok durgun. Dolar 3 TL'yi gördü. İnsanımızda para yok. Yavaş yavaş düzelecektir diye tahmin ediyorum. Hayat devam ediyor sonuçta.

serdar38 Bu kalabalığın içinde siz de varsınız. Kendinizi kuru kalabalık olarak mı tanımlardınız? Dediğim gibi domain ticareti eskisi kadar gözde değil. Yüzlerce uzantı çıktı. İnsanlar bu uzantıları alıyorlar. E web'e yapılan yatırımda sürekli olarak azalıyor. Gelecek mobil'de. E böyle bir piyasada domain satamayınca suçu forum üyelerine atmanız doğru değil. İnsanlar ihtiyacı olmayan şeyi neden alsın? Sizin insanlara ihtiyacı olan şeyi satmanız gerekiyor.

Dikkat etmediniz galiba sozum meclisten dışarı demiştim
Kimseyide suçladığım yok
Burda bir sorun var gibi bunu çözmek icin konuşuyoruz

dtmuratcan dtmuratcan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 517
  • Beğeniler 487 / 104
  • Ticaret 10, (%100)
Arkadaşlar bu konudaki hemen her arkadaş kısmen de olsa haklı. Ancak domain hemen alınıp satılacak birşey değil. Dolayısıyla beklemek ve "ilgili" müşterinin sizi bulması önemli bir nokta.

Elbette keyword, jenerik, uzantı vesaire gibi kavramlarla çok değişiklik gösteriyor ama sadece kendim için projelendirmek üzere aldığım bir domain için dahi 1200 USD teklif gelebiliyor ki biz bunu listelemediğimiz halde.

O yüzden domain yatırımları uzun süreli de olabilir, 5 yıl zarara da yazabilir ama ciddi bir domain yatırımcısıysanız bu çok da sorun olmamalı. Zira 20 TL'ye kaydettiğiniz bir ismi 25-30 bin liralara da satabiliyorsunuz ki canakkale.com bugün 65 bin TL'ye el değiştirdi.
Pasa aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

albatros3434 albatros3434 Herşey O Tuşla Başladı!!! Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 301
  • Beğeniler 6 / 53
  • Ticaret 0, (%0)
Bence .com. net .org için hala canlı ama diğer uzantılar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Her Kategoriden Jenerik-Projelik-Yatırımlık-Keyword Domainler>>
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al