-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Futbol Hakemi / Referee
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Arkadaşlar turizm işi yapıyorum. Ülkenin neredeyse her yerine gidiyorum, insanları gezdiriyorum. Ülke dışında ise Gürcistan, Azerbaycan ve Ermenistan'a tur yapıyorum.
Özellikle pişmanlığım yılbaşında 5 gün Gürcistan'da idim. Çok maceram oldu her konuda. Bunu keşke videoya alabilseydim diye düşünüyorum.
Gelelim düşüncelerinizi isteyeceğim konuya.
Öncelikle gittiğim yerleri fotoğraflamak, videoya almak gibi bir düşünceye kapıldım.
Gezip, göreceğim yerleri hem fotoğraf hemde videoya alıp bunları yeni bir site açıp böyle içerik üretmeyi düşünüyorum.
Diğer bir yandan da çekeceğim bu videoları youtubeda bir kanal açıp oraya koymayı düşünüyorum. Videoda araç içi eğlenceler, yöresel yemekler, tarihi bilgiler vb. şeyler olabilir.
Düşünceleriniz, tavsiyeleriniz nelerdir? Bu konuda sizden destek bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
kamera karşısında kendine güveniyorsan anlatım dilin iyiyse tabiki sende yapabilirsin.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çok güzel olur ama o işler meşakatli. Videoları düzenle, sesi ayarla, gezmeye gitmişsin yada işe; arada durup video ve fotoğraf için özellikle uğraş, montaj, site işi, sosyal medyası vs.... O gezdiğin yerlerden alacağın zevki silip götürür.
adem15
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögg
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kanala veya bir siteye değer vermemeni tavsiye ederim senin yaptığın meslek fenomenliğe daha yakın sosyal medyadan başla özellikle insta fotoğraf video olarak youtube a geçtiğinde sosyal medyadan kemik kitlen olsun rahat yaparsın ama mutlaka emek vermen lazım montaj vs için.