-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
editlendi konuyu silermisiniz
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm. You tube da "tarcanlar tuning" var expertiz ara ara videolarını izliyorum hakikaten çok kansız karaktersiz insanlar var... Tekrar geçmiş olsun...
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
mahkemeye verin alin 42 yi bosverin elinizde patlar o araba
1 kişi bu mesajı beğendi.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Noter araç satış bedelini sizede sorar, örneğin 1 ay önce araç aldım banada sordu satış bedeli ne yazalım diye, burda dikkatsizliğiniz sonucu kaybınız olmuş. Ayrıca servise götürmeye gerek yoktur, bir diğer kaybınız satıcının tanıdığı expere gitmeniz olmuş. Geçmiş olsun eğer parayı banka havalesi yaptıysanız yine bir ihtimal verdiğiniz parayı tamamıyla alırsınız, elden verdiyseniz 42 nizi almaya bakın yoksa o araba çok masraf açar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Tek ekspertize gitmek hata.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Hakkınız sonuna kadar arayın asla kolaya kaçıp "aldık bir kere dolandırıldık" demeyin. Hakkınızı arayın. Her türlü siz haklısınız. Noter satış rakamı az bile olsa delilleri ortaya koyup açın davanızı. Belki aylarca sürer ama yinede bu heriflerin yanına kar kalmasın. Şikayetvar'a da şikayet yazın. Ama lütfen hakkınızı arayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ahmet Çakmak hocam.
Babama aldik arabayi adam 68 yasinda
tansiyon hastasi. babamada çok mahçup oldum oda üzgün.
Adami mahkemelerde ugrastirmak istemiyorum.Avukata da sordum satiş bedelini o şekilde yapmişa eger arabayi almayi kabul etse bile bu para uzerinden işlem yapilir dedi.Adam bildigin ortada dimdizlak birakti.Bundan sonrasini Allaha havale ettik Allah insallah cikarir bir sekilde parayi ondan. Galericilerin maalesef uzulerek soyluyorum.Allah insanin karsisina vicdanli insalar cikarsin.Benimkisi sadece uyari olsun alacak arkadaslara bir örnek olsun.
iyi niyetleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlkay adlı üyeden alıntı
Noter araç satış bedelini sizede sorar, örneğin 1 ay önce araç aldım banada sordu satış bedeli ne yazalım diye, burda dikkatsizliğiniz sonucu kaybınız olmuş. Ayrıca servise götürmeye gerek yoktur, bir diğer kaybınız satıcının tanıdığı expere gitmeniz olmuş. Geçmiş olsun eğer parayı banka havalesi yaptıysanız yine bir ihtimal verdiğiniz parayı tamamıyla alırsınız, elden verdiyseniz 42 nizi almaya bakın yoksa o araba çok masraf açar.
Hocam parayi eft olarak gonderdim aciklamayada bir sey yazmadim.Avukat diyorki adam derki bana borcu vardi elden almisti ustunu o sekilde gonderdi der diyor.
Bende tansiyon hastasi babami mahkelerde surunmesini istemiyorum.O para insallah bir yerlerinden cikar arkadasin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arabada bu yazdiklarimi yaptirirsak o zaman guzel araba olur elimizde patlamaz hocam.
Hayatta o adama o paraya onu vermem yakarim araci daha iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlkay adlı üyeden alıntı
Yok hocam tum olabilecek masraflari bunlar bunlari yaptirirsak bir sorun olmaz.42 ye o adama o araci verecrgime yakarim daha iyi.
Allahindam bulsun hocam, ben sadece örnek olayim kimse kanmasin böyle insanlara diyecegim. bu kadar